Головна ялинка Лозової засяяла +vd

Новорічне дерево урочисто відкривали разом з хатинкою Діда Мороза 19 грудня, у день Миколая Чудотворця, на площі біля міського Палацу культури.

Казкові герої влаштували для хлопців та дівчат різноманітні конкурси. Зі святом дітвору привітав заступник Лозівського міського голови Юрій Петренко.

-Сьогодні, дійсно, і вечір добрий, і ранок добрий, і весь день добрий. Бо саме сьогодні Святий Миколай торкнувся кожного з 11-ти тисяч лозівських дітей. Комусь під подушку поклав гостинця, когось привітав добрим словом, – з такими словами до маленьких лозівчан звернувся Юрій Петренко.

Дід Мороз та Снігуронька зявилися на святі при перших сутінках. За хвилину у напівтемряві засвітилася новорічна ялинка – головні гості свята виконали свою урочисту місію.

У цей самий час почала працювали і хатинка новорічного чарівника. Щоправда, у теремі сиділи зовсім інші Дід Мороз та Снігурка – волонтери Лозівської ради старшокласників.

– Ми прийшли сюди за власним бажанням, – говорить Дід Мороз Юрій. – Подарувати дітям радість, порозважати їх.

Хочеться, щоб вони вірили в диво, – додає ведмедик Катерина. – Незабаром Новий рік, хочеться подарувати дітям казку.

Охочих потрапити до хатинки Діда Мороза виявилося чимало. У довгу чергу за подарунками вишикувалися десятки хлопчиків та дівчаток разом з мамами, татами, бабусями та дідусями.

Олена Коваленко

{youtube}5SB3xXyCW5o{/youtube}