По коліна у багнюці: лозівчани та комунальники вимагають у водіїв порядку +vd

З потеплінням у лозівських дворах автівки викатали колії подекуди до 20 сантиметрів завглибшки. За колесами машини повитягали грязюку на дороги. Таке нехлюйство обурює мешканців дворів, заляпаних по самі вуха пішоходів та комунальників. Житловики відкрито кажуть, що лозівчани не скоро дочекаються нових тротуарів, тому закликають берегти старі, не перемішуючи їх с землею.

Мешканка багатоповерхівки на 5 мікрорайоні, поблизу колишнього торговельного центру, пані Тетяна показує, що зробили автівки з подвір’ям біля її будинку. До жінки потроху підходять пішоходи і всі, як один, скаржаться на водіїв. Зокрема, на постачальників, які підвозять товари тамтешнім магазинам. Вони їдуть прямісінько по тротуарах. 

Таких роз’їжджених дворів, як на 5 мікрорайоні, умісті повно, знає Сергій Єршов, директор ЖУКа. Вихід – один, вважає комунальник: тиснути на сумління людей. Бо щоб їх  штрафувати, забракне комунальних інспекторів та ДАІшників, хоча підстави для складання протоколів є і в тих, і в інших.

Сергій Єршов, говорить, щоранку дорогою на роботу свариться з водіями, які місять багнюку на своїх же подвір’ях. Інших лозівчан він також просить бути відповідальними і фотографувати машини, які псують благоустрій міста. Ці знімки треба нести ДАІшникам та до міськради, у відділ благоустрою.

Анна Скрипник

 {youtube}nGXdzlVGj8w{/youtube}