Лозівський центр молоді нагородив художників-переможців конкурсу «Барви Лозівщини» +ft +vd

Дипломи юним народним умільцям вручали у п’ятницю, 18 квітня.

«Барви Лозівщини» – це щорічна виставка-конкурс виробів декоративно-ужиткового мистецтва. Її головна мета – підтримка обдарованої молоді та відродження національних традицій, розповідають організатори – працівники Лозівського центру молоді.

Барви Лозівщини, ТРК Сігма

Барви Лозівщини, ТРК Сігма

Виставка робіт проходила протягом березня у приміщенні центру молоді. Окрім учнів художньої школи, свої роботи представили вихованці школи мистецтв, а також студенти училища культури та профліцею. Діти та молодь створили картини з різноманітних матеріалів. Зокрема, це вироби з бісеру, рослин та солоного тіста.

Барви Лозівщини, ТРК Сігма

Барви Лозівщини, ТРК Сігма

Під час відбору конкурсних робіт організатори звернули особливу увагу на охайність виробів та оригінальність задуму.

Дипломи переможців отримали семеро учнів художньої школи: Оксана Сальник та Аліна Левченко (техніка «Квілінг»), Альона Стефаненко та Олена Сарженко (техніка «Природний матеріал»), Юлія Белова (техніка «Бісер»), Аліна Ковальова (техніка «Солоне тісто») та Софія Падусенко (техніка «Батік»).

Барви Лозівщини, ТРК Сігма

Барви Лозівщини, ТРК Сігма

Найближчим часом свої дипломи отримають також інші переможці, які взяли участь у конкурсі «Барви Лозівщини». Це вихованці школи мистецтв, студенти училища культури та профліцею.

Кращі народні умільці візьмуть участь в обласній виставці-конкурсі «Барви Слобожанщини», говорять у Лозівському центрі молоді. 

Олена Коваленко

 

{youtube}y6frR6Z-QLU{/youtube}