Лозівські депутати виступили за єдність та незалежність України +vd

Лозівські депутати, не залежно від політичних партій, виступають за єдину Україну. Їхня згуртованість має захистити Лозову від сепаратистів, заявили народні обранці під час круглого столу 16 квітня. У ньому взяли участь громадські діячі та представники міської, районної і обласної влади.

У місті – відносно спокійно, запевнив мер Сергій Степанов. Він закликав людей не вірити чуткам про захоплення міськради. У разі надзвичайної ситуації, пояснив міський голова, лозівчан одразу сповістять по радіо. За  його словами, приміщення міськради зараз посилено охороняють.

Аби не зіштовхувати лобами лозівчан, депутати попросили комуністів відмовитися від проросійських мітингів. У першу чергу звернулися до Панютинського голови Олексія Корпана: начебто у його селищі лунають ворожі заклики. Незалежна профспілка Південної залізниці повідомила СБУ, що на «Укрспецвагоні» ведеться антиукраїнська пропаганда, розповів депутат Ігор Коломак. Олексій Корпан переконував: він і як селищний голова, і як комуніст — за єдину Україну.

Єдність і патріотичність лозівських депутатів – дієвий захист від сепаратистів, вважає Сергій Войцехович.

Наприкінці круглого столу міський голова попросив і городян проявити патріотичну згуртованість, вивішуючи прапори України.

Анна Скрипник

{youtube}0VtyNKj_GkE{/youtube}