Лозову обрали центром виборчого округу на президентських виборах +vd

Лозівщина разом з Первомайщиною, Близнюками та Сахновщиною увійшли до 181 виборчого округу. Його центр знаходитиметься у Лозовій. Окружна дільниця працюватиме у міському Палаці культури.

Окружну комісію очолив Юрій Антипов,  його заступник – Андрій Чаплигін. Загалом  до комісії увійшли 18 чоловік, більша частина — лозівчани.

Наглядати за ними попросив керівництво міста ударівець Сергій Коба під час круглого столу 16 квітня. Він переконаний, що за межами держави є бажаючі зірвати президентські вибори в Україні.

Місцева влада не має права втручатися у роботу виборчих дільниць, наголосив Юрій Кушнір, керуючий справами виконкому міськради. А її секретар Тетяна Запорожець нагадала, що два місяці тому місцеві політики домовились повести вибори у Лозовій демократично, без брудних технологій та адміністративного тиску. Гарантом цих домовленостей виступив міський голова Сергій Степанов.

Тетяна Запорожець також попросила представників різних політичних партій, аби у місті стримано зустрічали усіх кандидатів у Президенти,  без зеленки і нападів. Для агітації лозівська влада надасть їм приміщення Палацу культури.

За словами Юрія Кушніра, виборчі дільниці у Лозовій запрацюють 8 травня.

Анна Скрипник

 

{youtube}paVqxsMlIlw{/youtube}