Молодий лозівчанин врятував дівчинку і самотужки затримав її грабіжника +vd

Ця історія сталася 12 травня поруч з лозівським вокзалом. В офісному центрі помітили, що брудний чоловік кудись веде дівчинку, і один зі співробітників кинувся навздогін. 

 

Дивна пара з’явилася на вулиці Паризької Комуни після другої години дня: брудний чоловік у зимовій шапці вів охайно вдягнуту дівчинку. Їх побачили співробітниці офісного центру на площі Праці і почали кричати, але пара завернула за ріг, на вулицю Карла Маркса. Працівник того ж офісу Антон Завада разом з колегою вирішили перевірити вулицю на авті. 

Як розповідає Антон, вони проїхали кількасот метрів вздовж Карла Маркса туди й назад, але нікого не знайшли. Тоді чоловік самотужки пішов оглядати місцеві кущі. Пізніше його знайомі скажуть, що не здивовані цим вчинком: Антон – молодий міцний бородань – відомий серед друзів як чуйна і мужня людина. 

— Я вирішив пройтися ще раз, щоб переконатися в тому, що тут дійсно нікого немає, і на цьому заспокоїтися, — говорить Антон. — Але зайшовши за ріг [покинутої] будівлі, почув дитячий голос у кущах. Кричав я у той бік, звідти вибіг молодий чоловік і почав тікати. Я покликав — вийшла до мене дівчинка, вся у сльозах. 

Як виявилося, грабіжник відібрав у дівчинки телефон. Антон відвів налякану дитину до свого офісу, аж тут його співробітниці знову помітили нападника: той ішов у бік вокзалу. Хлопець побіг за ним і побачив, що грабіжник вже пропонує телефон людям на пероні. 

— Я зайшов ззаду, завалив його на землю, почав кликати міліцію. Вже підключилася міліція, його забрали і завели у відділення міліції на вокзалі, — Антон дуже просто розповідає про те, як здійснив цивільне затримання. 

На вокзалі йому допомагав лозівський самооборонівець Юрій Кожухарев — він працює у тому ж офісному центрі. Поки бородань затримував грабіжника, Юрій привів міліціянтів. Тепер хлопці — свідки у справі разом з іще одним міським самооборонівцем. 

Як розповідає Юрій, затриманого чоловіка він вже років п’ять періодично бачить у Лозовій — той постійно виглядає, як безхатченко. 

Правоохоронці підтвердили: затриманий не має постійного місця проживання. Зараз його справою займається лозівська міська міліція. 

— За фактом пограбування малолітньої дівчинки слідчим відділом відкрито кримінальне провадження за частиною 1 статті 186 Кримінального кодексу України, —  повідомила Тетяна Носова, помічник начальника Лозівського міськвідділу міліції зі зв’язків з громадськістю та ЗМІ. —  На даний час затриманий утримується в ізоляторі тимчасового тримання Лозівського міськвідділу міліції. Він дав правдиві свідчення, і він перевіряється на причетність до скоєння інших злочинів. Слідство триває й надалі. 

Валерія Гецко

________________

Алкоголізм це проблема нашого тисячоліття. Дуже багато сімей розійшлися через це. Ви можете почитати тут детальнее о проблеме. Не залишайтеся осторонь, не будьте байдужі.

________________

На правах реклами

{youtube}ARsG9q-FMXE{/youtube}