Сертифікат на 13 бронежилетів лозівській міліції подарував благодійний фонд «Патріоти» +vd

Подарунковий сертифікат на бронежилети 16 травня правоохоронцям привіз народний депутат України Анатолій Гіршфельд.

 

Він приїхав не лише вручити подарунок, а й поговорити з офіцерами Лозівського міськвідділу міліції. Депутат розповів їм про свою стурбованість ситуацією на Донеччині й Луганщині, де діють озброєні бандформування. За словами Анатолія Гіршфельда, у нинішньої проблеми було багато причин — від дій влади Януковича до майдану, однак ключову роль у заворушеннях на сході відіграють замовники.

— Без зовнішнього фактору і внутрішнього фінансування нічого цього не могло би бути. І я хочу сказати, що у цих умовах єдина точка опори, яка є у країні, — це внутрішні війська, які повинні стояти на захисті порядку. І завдання на тривалу перспективу — це зміцнювати як бойовий, так і моральний дух і не допустити того, що відбувалося протягом цього півроку, — заявив народний депутат.

Анатолій Гіршфельд назвав неприпустимим приниження, якому піддали співробітників внутрішніх органів на Майдані, коли їх ставили на коліна, і подякував правоохоронцям за те, що вони забезпечили спокій у Харкові та області.

Вручаючи сертифікат на бронежилети, депутат висловив переконання, що ці засоби захисту послужать добрій справі.

За цим сертифікатом від фонду «Патріоти» лозівська міліція отримає 13 бронежилетів 3 і 4 класу. Перші витримують постріл з пістолету, другі можуть захистити від автоматичної зброї. Правоохоронці самі замовляли ці засоби індивідуального захисту.

— Якщо раніше ми зверталися до вас, скажімо так, для придбання оргтехніки, подарунки на новорічні свята для діток, спортінвентарю, то на сьогодні для нас найважливіше завдання — забезпечити безпеку громадян і безпеку особового складу, який несе щодобово службу на блокпостах, — дякуючи народному депутату, сказав Юрій Кобченко, т.в.о. начальника Лозівського міськвідділу міліції.

Міський голова Сергій Степанов та голова Лозівської районної ради Ігор Нестєров повідомили, що у місті і районі зараз усе спокійно, і також подякували за це правоохоронцям.

Валерія Гецко

 

{youtube}pl-Xf0OaWeM{/youtube}