Лозівські випускники отримали атестати +vd

31 травня у Лозовій пройшли випускні вечори. Документи про повну середню освіту вручили більш ніж трьом сотням випускників.

Атестати всі випускники отримали у стінах рідних навчальних закладів. О сьомій вечора урочистою ходою вони мали пройти від перехрестя до площі перед міським Палацом культури. Та через сильний дощ ходу скасували і усі урочистості перенесли до актової зали Палацу.

Вже у залі випускників привітав мер Лозової Сергій Степанов. Він вручив нагороди медалістам та переможцям обласних та Всеукраїнських учнівських конкурсів. Серед вчорашніх школярів – 30 медалістів, переважна більшість яких – вихованці ліцею №4.

– Золото – це не тільки медалі. Не тільки перемоги. Це вірність місту і Батьківщині, -говорить начальник відділу освіти Олег Інденко.

– Звісно, вчитися було важко. Велике спасибі педагогам, які допомогли і підтримали, – додає золота медалістка Яна Коваленко.

Протягом кількох годин зі сцени випускників вітали артисти міського Палацу культури. Після чого вчорашні школярі пішли святкувати випускний до кафе, а вранці  зустрічали зорю.

Олена Коваленко

 {youtube}yVF4Uc7PZ-I{/youtube}