У Лозовій перевірили готовність шкіл та садків до навчального року +vd

Першою лозівські освітяни та самоврядці відвідали третю школу. Уважно вивчили  технічний стан будівлі, адже кілька років тому вона сильно постраждала від зливи.

Тепер від того потопу майже нічого не залишилось, зазначив директор навчального закладу Володимир Барановський. У школі зробили нову шатрову покрівлю. А цього літа встановили 125 метрів нової огорожі, обладнали  туалети для хлопчиків і дівчат, зробили кімнату гігієни та повністю відремонтували 8 кабінетів. В цілому на ремонт витратили понад 200 тисяч гривень.

Юрій Петренко, заступник Лозівського міського голови та голова комісії, задоволений ремонтними роботами, які тут провели.

У ЗОШ №3 зараз закрите одне крило. Для економії його мали відключити від тепла, але технічно зробити це не можливо. Очільники шукають інші способи збереження тепла. Один з них – заміна вікон на енергозберігаючі. Загалом у закладі пустує 16 класів, окремі – планують відключити, або мінімізувати туди подачу тепла.

Не дивлячись на те, що пусті класи є майже у всіх школах міста, закривати та зводити дітей в одну не будуть, запевнив Олег Інденко, начальник відділу освіти Лозівської міської ради

Юлія Шаповалова

   {youtube}Yq9fM4rPxvQ{/youtube}