В Лозовій визначили кращого працівника місцевого самоврядування +vd

Свій рівень кваліфікації та майстерності самоврядці демонстрували в мерії 8 серпня. Конкурсанти писали диктанти та тести, показували власні презентації.

 

Конкурс «Кращий працівник місцевого самоврядування» заснували у Харкові, розповіла секретар Лозівської міської ради Тетяна Запорожець. Змагання завжди проходять у першій декаді серпня. Традиційно у  залі зібралися представники різних відділів. Цього разу їх було 14. Участь у конкурсі – ініціатива самих конкурсантів, зазначила Тетяна Запорожець.

Кожен учасник мав пройти 4 етапи конкурсу. Перший – написання тестів.  Всього їх 20. Вони закодовані. Це зробили, щоб забезпечити  неупередженість при перевірці. Далі йшов диктант із творчим завданням, після чого – складання розпорядчих документів. Серед етапів, що потребували професійних навичок, був один творчий – презентація. Учасники мали проявити оригінальність. Конкретних правил, які б обмежували конкурсантів, не було.

Результати конкурсу оголосили у понеділок, 11 серпня. Переможцем стала Наталя Петриченко з відділу управління праці та соціального захисту населення. Вона і поїде захищати звання кращого працівника місцевого самоврядування у Харків.

Юлія Шаповалова

 

  {youtube}y_TbWe6WDa8{/youtube}