Лозівські комунальники завершують ремонт першої квартири для переселенців по Блюхера +vd

Першу квартиру по вулиці Блюхера завершують, ще одну мають закінчити до Нового року. Паралельно підготовляють до ремонту інші 4 помешкання. На ці роботи витратять 250 тисяч гривень, які виділила Харківська облрада. Про це повідомив директор «ЖУКа» Сергій Єршов.

На облаштування перших двох 2-х квартир витратили 80 тисяч гривень, розповів житловик. У ремонт приміщень входить – заміна підлоги, новий лінолеум, стелі, шпалери, фарбування стін, кахлі у санвузлах, сантехніка, двері, у деяких квартирах вікна.
139 тисяч гривень, що залишились після ремонту двох квартир та складання кошторисів, не вистачить на ремонти решти 20 квартир. Будматеріали вартістю у мільйон гривень обіцяли Лозовій від ООН. Без цих них .або без іншого фінансування почати повний ремонт приміщень неможливо, визнає Сергій Єршов.
Кого саме і коли заселятимуть у квартири по вулиці Блюхера невідомо, розповів Борис Пономаренко, начальник відділу з обліку житла та управління комунальною власністю міськради. Але за рішенням виконкому, нагадують житловики, квартири мають право отримати родини переселенців, члени яких працюють у комунальних підприємствах або у бюджетних установах Лозової.

       {youtube}SG-l9wEeI9U{/youtube}