У Лозівській міськраді створили нову депутатську групу «Єдність Лозівщини» +vd

Про створення нової групи на сесії міськради 26 грудня повідомив депутат Сергій Войцехович. Її мета – консолідація сил та захист членів територіальної громади, пояснив обранець.

До нової групи мало увійти 14 депутатів, 4 з яких перейшли із «Лозівського Собору». Однак депутат Віра Рінкман на сесії передумала, повідомила, їй не пояснили, що це за об’єднання насправді. Відтак у «Єдності Лозівщини» залишилось 13 чоловік: Анатолій Натягов, Сергій Ткач, Сергій Красноперов, Ольга Гриньку, Віктор Дмитрусенко, Тетяна Ткаченко, Сергій Коба, Євген Коба, Андрій Савченко, Ігор Коломак, Віктор Артеменко, Володимир Кривородько та Сергій Войцехович.
Після заяви Віри Рінкман створення нової групи і методи її наповнення прокоментував Лозівський міський голова Сергій Степанов.
«Хочу сказати на прикладі Віри Іванівни про те, що за створенням цього об’єднання стоїть найбільш адміністративно брудні, на мій погляд, методи загону депутатів у цю групу», – сказав мер.
За заявою про нову групу депутат Андрій Шевченко оголосив про кінець існування старої – «Наше місто». Водночас запевнив, фракція «Наш дім –Лозова» продовжує жити. Зараз туди входять 4 депутати, які не вийшли з Партії регіонів – Дмитро Загребельний, Сергій Литвинов, Сергій Гришин, Андрій Шевченко та безпартійний Петро Цюпак.
За словами Андрія Шевченка, ці депутати патріотично налаштовані та не вважають себе партійними лузерами.

 {youtube}OoG3gFIHYGg{/youtube}