У Лозовій троє чоловіків пограбували сервісний центр та страхову компанію +vd

Лозівська міліція по гарячих слідах затримала групу чоловіків, які скоїли напад на комп’ютерний сервісний центр та обікрали страхову компанію. Про це повідомила речник міськвідділу міліції Тетяна Носова.

 

За її словами, вночі 10 січня до міліції зателефонував 55-річний охоронець офісної будівлі, у якій знаходилися пограбовані сервісний центр та страхова компанія, і повідомив про скоєний злочин. Міліція виїхала на місце події, поблизу залізничної лікарні, одна група оглядала приміщення, а інша переслідувала зловмисників. Правоохоронці пішли по слідах чоловіків і затримали одного з нападників. Потім сліди привели до будинку у приватному секторі, де переховувалися ще двоє чоловіків, розповіла Тетяна Носова.

Крадіями виявилися 3 молодики. Напередодні ввечері, випиваючи, вони домовилися скоїти крадіжку. Чоловіки відігнули металеві грати та розбили скло. Награбованого перший раз, їм виявилося мало, тому вони повернулися на місце злочину ще раз, однак друга спроба стала невдалою. Крадіїв помітив охоронець. Чоловіки напали на нього. Постраждалий отримав тілесні ушкодження середньої тяжкості і зараз знаходиться у лікарні.

Затриманим оголошено про підозру. Вони перебувають під вартою. Нападникам загрожує ув’язнення на строк від 7 до 12 років з конфіскацією майна.

 

  {youtube}660uRfyVNLU{/youtube}