На Лозівщині зустріли бійця, який вийшов з Дебальцівського кільця +vd

На Лозівщині, у селі Петрівське, 21 лютого зустрічали односельчанина Олександра, який повернувся додому із зони АТО. Хлопець прослужив у Дебальцевому 4 місяці.

Олександра забрали на строкову службу 2 роки тому, з того часу віддає борг Батьківщині – спочатку на строковій службі, потім на Майдані, а згодом як учасник АТО. Хлопець поділився, додому їхав із спокійною душею, адже не чув свисту куль та розривів снарядів.
Олександр зауважив, найскладнішими на службі були останні 2 місяці. Кілька тисяч бойовиків заходили з тилу, били з градів, ураганів, мінометів, і танків, згадує Олександр. Хлопець наголосив, виходити із Дебальцевого було важко, якби в ту ніч не вийшли, вийти вже б не вдалося. У складні моменти згадував маму, саме її любов допомогла вистояти, переконаний боєць. Із рідними намагався зв’язуватися попри відсутність електрики. Разом з іншими бійцями заряджався від генератора, який привезли згодом.
Мама Олександра, Наталя, має семеро дітей. Говорить, найголовніше вірити в те, що син повернеться живим та здоровим. Жінка побажала усім мамам, які чекають на своїх синів, терпіння та здоров’я.
Олександр приїхав додому на 5 днів. Збирається ці дні відсипатися. За місяць чекатиме на демобілізацію.

     {youtube}PuGFhsuy_7c{/youtube}