У Лозівській ЗОШ №1 майбутніх першокласників перевірили на готовність до школи +vd

У Лозівській загальноосвітній школі №1 відкрились ознайомчі курси для майбутніх першокласників. Вперше майбутні учні зустрілися  зі своєю вчителькою та  однокласниками 14 березня.

 

Поки батьки слухали поради психолога, як правильно морально підготувати своїх  малюків до школи, їхні дітлахи знайомилися з майбутньою вчителькою, згадували математичні фігури та висиджувати на уроці. Пізніше діти пограли з психологом у розвиваючі ігри.

Педагог початкових класів Галина Тимошенко говорить, завдяки спеціальним тестам батьки мали змогу перевірити рівень підготовки своїх дітей до першого класу.

Завуч Валентина Нечвола розповіла, такі курси для малюків та їхніх батьків проводять вперше. Заступник директора переконана, завдяки таким курсам діти краще зможуть познайомитися зі школою, її вчителями, своїми майбутніми товаришами та краще адаптуватися до нових умов навчання.

Цього року у лозівські школи мають прийти майже 700 першачків, повідомляють у відділі освіти. Педагоги розповідають, для того, аби хлопці та дівчата могли познайомитися зі школою, вчителями, та майбутніми однокласниками у всіх навчальних закладах міста проводять дні відкритих дверей. Освітяни радять батькам  скористатися  такими заходами, аби полегшити дітям  процес адаптації  до школи.

       {youtube}C_esJpn4e_s{/youtube}