Мешканці Зачепилівщини та Красноградщини попросили Анатолія Гіршфельда добитися перегляду вартості газу для населення +vd

Подорожчання теплопостачання та знецінення пенсій – це основні проблеми, які підіймали мешканці Зачепилівщини та Красноградщини на зустрічі з народним депутатом України Анатолієм Гіршфельдом 23 березня. Про подорожчання газу власники приватних будинків та місцеве керівництво питали майже у кожному населеному пункті, де попував обранець.

 

Анатолій Гіршфельд відповів, він та його депутатська група «Воля народу» готують законопроект. Добиватимуться, аби газ для населення, як і обіцяв уряд, коштував менше: до 600 кубів на місяць – за майже нинішнім тарифом, до 1000 кубів – за 3,6 тис. грн., і понад 1000 кубів – 7 тис. грн. (за 1000 кубометрів спожитого газу).
Народний депутат також повідомив, що подав законопроект про збереження пенсій працюючим пенсіонерам. А помічник нардепа, Андрій Мужевський, додав, за численними клопотаннями, зокрема і Анатолія Гіршфельда, Міністерство соцполітики спростило порядок нарахування субсидій власникам приватних будинків.

        {youtube}QSO2FXb1vBs{/youtube}