1 червня лозівську малечу веселили безкоштовними атракціонами, іграми та творчими станціями +vd

У Лозовій 1 червня хлопці і дівчата побували на виставі «Пригоди козенят», спробували себе у містечку майстрів, де робили букети з цукерок, шили, ліпили з тіста, заплітали коси та малювали на тілі. Атракціони у День захисту дітей були безкоштовними. Ще одне нововведення – веселі старти «Мамо, тато, я – українська сім’я». Таке родинне змагання проводили вперше.

На сцені міського Палацу культури присутніх привітав заступник Лозівського міського голови Олександр Неділько і помічник народного депутата Анатолія Гіршфельда Василь Левченко.

До вистави діти-інваліди та учасників АТО отримали солодощі. За словами працівників управління праці, загалом вони привітали понад 350 хлопців і дівчат. 

Одночасно із містечком майстрів хлопці і дівчата брали участь у спортивних змаганнях – грали у дартс, вуличні шашки. Поряд із спортивними станціями наймолодші гості свята танцювали у компанії фіксиків. Усі бажаючі також грали у гру з інвалідами-візочниками. На усіх станціях за перемогу та кращі досягнення діти отримували призи.

Багато маленьких містян бажали пострибати на безкоштовних батутах – там була найбільша черга. 

Загалом у розвагах взяли участь понад 1000 хлопчиків і дівчат разом з батьками.

 

          {youtube}2_ggr8orP9o{/youtube}