Лозівська ДЮСШ «Олімпія» відзначила 20-річчя +vd

Лозівська ДЮСШ «Олімпія» відзначила ювілей. 18 вересня у актовій залі філії автодорожнього технікуму із Днем народження спортшколу вітали її учні. Нових перемог бажали і випускники. Колишній вихованець «Олімпії», нині керуючий справами виконкому міськради, Юрій Кушнір наголосив, у школі виховують не тільки спортивні якості, а й волю до перемог.

Приємною новиною «Олімпію» поздоровив міськголова Сергій Степанов. Він вручив подяку від міськради колективу ДЮСШ та її директору і повідомив, що на ремонт спортзалу у 7 школі, де займатимуться гімнастки, виділили 100 тисяч гривень.
Тренер з художньої гімнастики Оксана Нор виховує 50 гімнасток – від 5 до 17 років. За її словами, облаштований зал їй та її вихованкам необхідний, бо їм довелося залишити свій, у колегіумі №2.
«Олімпію», спортсмени якої займаються у філії автодорожнього технікуму, привітала директор навчального закладу Віра Рінкман.
Керівник спортшколи Сергій Нестеренко подякував кожному, хто працює та виховує майбутніх спортсменів. За кращі досягнення він вручив грамоти учням, для кожного знайшов слова подяки.

                 {youtube}gNewoMffCnE{/youtube}