Смачний рецепт курки в скороварці, який довго шукали

Рецепти курки в скороварці – те що ви давно шукали

Готувати курку у скороварці – це швидко, смачно і дуже зручно. Навіть якщо ви ще не використовували цей кухонний прилад, то тоді самий час спробувати. Він замінить вам каструлю і сковороду, а приготування курки стане зовсім нескладним завданням.

Перше, що слід зробити, це підготувати курку. Ви можете купити готову курку або самостійно її нарізати на шматочки. Крила, стегна і грудки – основні частини курки, які варто використовувати. М’ясо куриці зі скороваркою виходить дуже смачним і ніжним. Потім наріжте цибулю півкільцями і посипте її на дно скороварки.

Покладіть шматочки курки на цибулю із сіллю і перцем. Зверху можна приправити горошком чорного перцю і додати пару гострих гвоздичок. Потім залийте курку бульйоном і закрийте кришкою скороварки. Встановіть режим “приготування під тиском” і готуйте курку протягом 30 хвилин.

Після закінчення часу відкрийте кришку і перекладіть курку на тарілку. Прикрасьте страву зеленню або тертим сиром. Подають курку зі скороварки гарячою. Такий страва буде ідеальним варіантом для дієтичного харчування. Вона має низьку калорійність і сприятливо впливає на здоров’я.

Тепер ви знаєте, як приготувати курку в скороварці. Спробуйте цей рецепт і насолоджуйтесь смачним і корисним обідом чи вечерею!

Готуємо курячі гомілки

Курячі гомілки – це смачне та дієтичне м’ясо, яке можна приготувати різними способами. Одним із найпростіших та найсмачніших способів готування курячих гомілок є приготування їх у скороварці.

Для приготування курячих гомілок у скороварці потрібно спочатку підготувати продукти. Вам знадобиться кілька курячих гомілок, цибуля, печінка, сіль, горошок та бульйон. Курячі гомілки можна приготувати зверху на горошок або з помідорами.

Далі треба приготувати скороварку. Для цього потрібно підготувати каструлю з кришкою та не забути про воду вже тоді, коли ви вже приготували решту продуктів.

Потім додайте курячі гомілки, цибулю і печінку до скороварки. Налейте бульйон і додайте сіль за смаком. Закрийте кришкою та встановіть скороварку на вогонь.

Після приготування курячих гомілок у скороварці, їх можна подавати на стіл з горошком або золотистою картошкою. Такий страва буде самим смачним доповненням вашого обіду або вечері.

Такий спосіб приготування курячих гомілок у скороварці є дуже простим та зручним. Курка стає набагато соковитішою та ніжнішою після приготування у скороварці. Окрім того, цей спосіб дозволяє зберегти більше корисних речовин у м’ясі та зробити його більш дієтичним.

Не забувайте про каструлю, яку ви використовуєте для приготування курячих гомілок. Вона має бути достатньо великою, щоб зручно помістити всі інгредієнти. Також слід пам’ятати, що гомілки треба обережно покласти в мультиварку так, щоб вони не підпалилися.

Якщо ви хочете приготувати курячі гомілки у скороварці, але не маєте її, тоді можна скористатися звичайною каструлею з густою кришкою. Просто слід приготувати курячі гомілки, як зазвичай, але можна додати трохи більше води, щоб вони не пересихали.

Перше блюдо в скороварці мультиварці – чому б і ні

Перше блюдо в скороварці мультиварці – чому б і ні

Використання скороварки-мультиварки для приготування першого блюда має свої переваги і недоліки. Однак, при правильному підході, цей кухонний прибор може стати незамінним помічником в готуванні смачних страв.

Найбільш очевидною перевагою скороварки-мультиварки є швидкість приготування. За декілька хвилин ви зможете насолодитися ніжним і смачним першим блюдом. Крім того, такий спосіб готування зберігає більше корисних речовин в інгредієнтах, зберігає аромат і смак страви.

Для приготування першого блюда в скороварці необхідно додати в неї сіль, цибулю і спеції на свій смак. Краще використовувати свіжу зелень і приправи, вони додадуть страві більше смаку. Також можна додати кришку мультиварки золотистої цибулі або півкільцями цибулі. Це додасть смаку і аромату.

Зазвичай для приготування першого блюда в скороварці використовують курячий бульйон або бульйон з м’яса. Можна додати до нього кришку мультиварки з печінкою або горошком. Це робить страву більш насиченою і смачною.

Однак, такий спосіб приготування першого блюда може бути не дієтичним. Якщо ви хочете залишитися в формі, то слід оберігати своє здоров’я і вживати менше жирних і важких страв.

Також слід враховувати, що приготування першого блюда в скороварці може вимагати деякої підготовки і знань. Важливо правильно вибрати режим приготування, налити води відповідно до рецепту, відкрити і закрити кришку мультиварки в потрібний момент.

Загалом, приготування першого блюда в скороварці-мультиварці може бути цікавим і зручним способом готування. Важливо тільки правильно підібрати інгредієнти, дотримуватися рецепту і не забувати про безпечність приготування.

Низькокалорійне харчування

Низькокалорійне харчування

Одним із найважливіших аспектів здорового способу життя є правильне харчування. Для тих, хто прагне зберегти фігуру чи скинути зайві кілограми, такий принцип дієтичного харчування, як низькокалорійне харчування, стає незамінним помічником.

Один з найсмачніших і дієтичних продуктів – куряче м’ясо. Курки в скороварці готуються дуже просто і швидко. Для цього потрібно приготувати каструлю або мультиварку, налити в неї курячий бульйон і додати шматочки курки. Можна також додати капусту і горошок.

Основний секрет смачних курчат в скороварці полягає в дотриманні правильного часу приготування. Зазвичай це займає близько 15-20 хвилин. Коли курочка готова, її можна подавати на стіл, прикрашаючи зеленню і кількома півкільцями цибулі. Важливо дотримуватися рекомендацій щодо використання солі, оскільки низькокалорійне харчування передбачає обмеження вживання надмірної кількості солі.

Кілька порад

Кілька порад

Якщо ви приготувати курку в мультиварці або скороварці, то краще використовувати курячі кільцями без шкірки. Такий спосіб приготування дозволяє зберегти більше корисних речовин, адже відсутність шкірки дозволяє бульйону краще проникнути в м’ясо. Також варто пам’ятати, що курка має низьку калорійність і є дієтичним продуктом, тому слід обов’язково додати доцільно сіль, щоб збалансувати смак.

Щоб курка була смачним і ніжним, слід приготувати її на помірному вогні. Занадто висока температура може пересушити м’ясо, але занадто низька – курка буде недостатньо смачною та золотистою. Тому краще обрати помірний режим приготування і тримати кришку на каструлю або мультиварку під час готування.

Додавання курячої печінки до бульйону додасть смаку і аромату страві. Варто пам’ятати, що печінку слід додавати до бульйону тоді, коли він вже готовий, щоб вона не переварилась. Також можна додати декілька шматочків цибулі та горошку, щоб бульйон був насиченим і смачним.

Під час приготування курку в мультиварці можна додати кілька шматочків цибулі та горошку, щоб додати аромату. Для цього потрібно включити режим “Припуск” і підсмажити овочі до золотистого кольору. Тоді, коли курка буде готова, додайте підсмажену цибулю та горошок до бульйону і перемішайте. Такий спосіб приготування придасть страві більше смаку і аромату.