Кашею, піснями та виставкою квітів вітали ветеранів з Днем визволення Лозової

З Днем визволення Лозівщини вітали ветеранів та мешканців міста солдатською кашею, фронтовими 100 грамами, караоке піснями та виставкою квітів у сквері Шевченка. Туди запросили усіх бажаючих лозівчан після мітингу-реквієму біля Меморіалу Слави 16 вересня.

Учасник Другої Світової Павло Прохорович Дубина розповів, що війну зсередини побачив18-ти річним хлопцем. Він до 1951 року воював у радянсько-японській війні. Після повернення додому працював у Лозівському депо машиністом тепловоза. Ветеран запевнив, день визволення Лозової не пам’ятає, але цьогорічне свято обов’язково запам’ятає на довго, адже йому вручили медаль до 70-річчя визволення України від фашистських загарбників.
Розважали під час привалу ветеранів та присутніх піснями Другої Світової артисти міського Палацу культури. Привітати присутніх до скверу прийшли народний депутат України Анатолій Гіршфельд та Лозівський міський голова Сергій Степанов. Вони побажали ветеранам міцного здоров’я та подякували за мир у місті.
Для лозівчан також провели виставку букетів «Квітуче місто» і влаштували танцювальний флешмоб.
Містяни говорять, дуже важливо проводити такі свята та підіймати настрій лозівчанам, особливо в часи, коли в Україні фактично йде війна.