До Нового року медицину Лозової та району планують об’єднати +vd

До Нового року медицину Лозової та району планують об’єднати. Про це 6 листопада повідомив перший заступник Лозівського міського голови Олександр Жидков.

 Районна поліклініка відновила прийом жителів центру Лозової, Сахаліну та Авилівки.

Людей багато – утворюються черги, зазначила депутат міськради Тетяна Зикова, тому попросила пояснити лозівчанам, куди їм звертатися.
Перший заступник Лозівського міського голови Олександр Жидков перепросив та тимчасові незручності та зазначив, це перший крок для створення єдиного медичного простору. Знову почати прийом містян вирішили для їхнього комфорту. Тим, кому – не зручно, можуть, як і раніше, звертатися до міської лікарні, додав він.
Питання об’єднання медицини обговорюватимуть з спеціалістами, громадськістю та представниками Лозівського району, наголосив Олександр Жидков. За його словами, над створенням єдиного медичного простору працюватиме спеціально створена робоча група. До складу робочої групи та виконкому включили почесного лозівчанина, Заслуженого лікаря України Володимира Лівшиця.
Він переконаний, створення єдиної медицини на Лозівщині дозволить зекономити гроші на господарських витратах та спрямувати їх на покращення якості медобслуговування пацієнтів.
Депутати міськради попросили мера не забувати про залізничну лікарню та залучати їх до обговорення. Сергій Зеленський наголосив, питання об’єднання обговорюватиметься із громадськістю та депутатами, і усі їхні пропозиції врахують.

               {youtube}WrFRg4z7mtw{/youtube}