Лозівчани поскаржилися нардепу А. Гіршфельду на діряві дахи та грубість житловиків +vd

На діряві дахи, займання електрики та на грубість житловиків скаржилися нардепу Анатолію Гіршфельду  лозівчани на прийомі 28 грудня.

Мешканці  14 будинку на 4 м-ні розповіли, у них 6 років тече дах. Від підтоплень неодноразово замикало електрику.

Люди зверталися до  житловиків. Переконують, отримували лише неефективний частковий ремонт та грубощі від керівника приватного ЖЕКу. Житлова компанія, яка обслуговує частину 4 мікрорайону, вже давно  – у чорному списку. Керівництво міста шукає, ким замінити приватника, розповів мер Сергій Зеленський.

Мешканці проблемної багатоповерхівки і ще двом лозівчанам, які звернулися зі схожими проблемами, Сергій Зеленський порадив створювати ОСББ, бо на ремонт 180 дахів, які течуть у Лозовій, місто не має грошей. Об’єднання співвласників, як юридична особа, матиме доступ до державних програм, пояснив керівник.

Створення ОСББ – правильний напрямок, але довготривалий, а людям на голову тече зараз. Треба на технічних поверхах повести ремонтні роботи, якщо на даху взимку неможливо це зробити, наполягав народний депутат Анатолій Гіршфельд. Запевнив, вирішення цих питань триматиме на контролі.

          {youtube}XcpmV6culF8{/youtube}