У Лозівській філії ХАДТ проблем з держфінансуванням немає +vd

Зміни, які держава внесла у фінансування профтехліцеїв, не вплинули на філію, повідомила її директор Віра Рінкман. 15 лютого заклад отримуватиме акредитацію та готується до обласного конкурсу.

 Право навчати Лозівська філія ХАДТ підтверджує раз у 5 років. Цьогоріч отримуватимуть акредитацію на 3 спеціальності: бухгалтерський облік, економіка та регулювання дорожнього руху, додала керівник.

Технікум також запрошують у Харків представляти Лозівщину. За словами Віри Рінкман, торік на конкурсі «Освіта Слобожанщини» заклад гідно себе заявив – отримав відзнаку.
Зараз у технікумі навчається понад 1000 студентів – від 15 до 56 років, всі вони з різних куточків України. За 17 років існування закладу тут вчилися представники усіх областей України, крім Чернівецької, наголосила Віра Рінкман.
Лозівська філія автодорожнього технікуму зараз працює у штатному режимі, ніяких змін поки не передбачається. Студентів набиратимуть, як і торік. Зміни у фінансуванні профтехосвіти на заклад не вплинули, зазначила Віра Рінкман.
Лозовій потрібні навчальні заклади, зокрема, і технікум, – у місті залишатиметься більше молоді, наголосили випускники.

 {youtube}Ss36URuvwTk{/youtube}