У Лозовій готуються до бізнес-форуму +vd

У Лозовій готуються до бізнес-форуму. 3 березня організаційний комітет затвердив питання, які обговорюватимуть на заході. У нараді взяли участь міськрадівці та підприємці міста.

 

Мета бізнес-форуму – обговорити перспективи розвитку міста та об’єднати підприємців, наголосив депутат міськради, голова профспілки підприємців Ігор Коломак. Ймовірно, підсумком таких зустрічей стане об’єднання підприємців у громадську раду, додав він.
Про перспективи та можливості об’єднання підприємців лозівчанам розкажуть представники проекту USAID, повідомив начальник управління економіки міськради Сергій Гранкін. Проект фінансує Агентством США з міжнародного розвитку. Воно співпрацює з Україною з 1992 року.
За словами Сергія Гранкіна, на форумі обговорюватимуть питання місцевої економіки.
На бізнес-форум запросили керівників міста та району, депутатів Харківської облради, підприємців, бізнесовців та представників ОСББ. Долучитися до заходу може будь-хто, вхід вільний, говорить перший віце-мер Олександр Жидков. Захід відбудеться о 16 годині 10 березня у великій залі міськради.
Нагадаємо, із пропозицією провести бізнес-форум до міськголови Сергія Зеленського звернувся Ігор Коломак. Мер ініціативу підтримав. На зустріч збирають також усіх небайдужих лозівчан, щоб розробити план економічного розвитку міста.

 

         {youtube}Vp74K61ZWdY{/youtube}