Новий Кабмін повинен стати урядом, який створить умови для розвитку промисловості та модернізації України – А. Гіршфельд +vd

Новий Кабмін повинен стати урядом, який створить умови для розвитку промисловості та модернізації України. На цьому наголосив народний депутат Анатолій  Гіршфельд, виступаючи у Верховній Раді 14 квітня, під час обговорення кандидатури В. Гройсмана на посаду прем’єр-міністра.

Нардеп і його депутатська група «Воля народу» готові разом з урядом працювати над планом економічних реформ. Щоб Україна посіла гідне місце у міжнародному поділі праці, а українці мали достойні соціальні стандарти, заявив Анатолій  Гіршфельд.

За словами народного депутата, новий план реформ має стати для України «дорожньою картою», яка перетворить країну з експортера сировини і дешевої робочої сили в державу, яка постачатиме світу високі технології та продукцію з високою доданою вартістю.

«Саме з такими стандартами ми повинні йти у Європу. Інакше ми не тільки Європі, ми і своїм людям не потрібні, тому що не можемо забезпечити їм належний рівень життя», – сказав Анатолій  Гіршфельд.

Нардеп зауважив, якщо Україна була б економічно сильною державою, вона не мала б таких зовнішніх проблем, як зараз. Необхідно виграти економічну війну, щоб вважати  Україну дійсно незалежною, підкреслив Анатолій Гіршфельд.

Під час виступу народний депутат також наголосив на важливості боротьби з корупцією. Запевнив, якщо не перемогти цю хворобу, не можливо буде виграти битву за інвестиції, без яких не підняти економіку.

14 квітня Верховна Рада затвердила спікера парламенту Володимира Гройсмана прем’єр-міністром України. За призначення проголосували 257 депутатів при необхідній більшості в 226 голосів. Перед голосуванням Володимир Гройсман заявив депутатам, що уряд з ним на чолі не миритиметься з корупцією і буде прагнути до зміцнення зв’язків з Європою.

{youtube}tuKqKXojV0w{/youtube}

 

{youtube}JL076fV1ZmY{/youtube}