Приготуйте смачний торт на сковороді за кілька хвилин!

Торт на сковороді

Торт – незамінний десерт на святковому столі. Його можна випікати у печі, але також із задоволенням можна приготувати його на сковороді. Інгредієнти для цього просто неймовірні – смажені коржі, згущений вершковий крем, горіхи та фрукти для прикраси.

Для приготування торту на сковороді потрібна сковорідка, в яку необхідно додати трохи олії та розтопленого масла. Очищену сковорідку розмазуємо маслом, щоб тісто не пригоріло. Постійно помішуючи, плавно вливаємо соду у молоко, через сито вводимо борошно, а потім додаємо розтоплене олію та розм’якшене масло. Знову все перемішуємо, додаємо яйця та знову змішуємо.

Отриману масу поділимо на рівні частини. Розгорнувши тісто на дошці, промастіть його олією та обсипте борошном. Потім розкатайте його до бажаної товщини і вкладіть у нагріту сковорідку. Торт буде готовим, коли коржі стануть золотистого кольору.

Після того, як коржі вже готові, їх потрібно дати охолонути. Підготувати крем замішайте ззігущеним молоком та сметаною, щоб отримати загустіння. Кожний корж промажте кремом, зформуйте торт і прикрасьте його ківі та горіхами. Торт на сковороді готовий до подачі на столі!

Рецепти тортів на сковороді

Рецепти тортів на сковороді

Торт на сковороді – це швидкий і простий спосіб приготування смачного десерту. Для його приготування потрібно мати каструлю і сковорідку.

Першим кроком є приготування тіста. Для цього в каструлю розтопити вершкове масло і ввести яйця. Замісити масу, додати молоко, цукор-пісок і змішати. Постійно помішуючи, поступово додавати борошно, доки отримане тісто не стане однорідним.

Далі, потрібно підготувати крем для торта. Для цього відібрати частину тіста і змішати зі згущеним молоком і розтопленим маслом. Загустіння крему можна досягти, додавши трохи борошна.

Сковорідку трохи промастити олією і нагріти її на плиті. Рівними ложками викласти тісто на сковорідку і розтягнути його до бажаної форми. Випікати коржі на середньому вогні, постійно перевертаючи, доки вони не стануть золотистими з обох сторін.

Після випікання, коржі потрібно охолодити. Потім на кожну коржу нанести крем і злегка перетерти горіхами. Зібрати торт, розділяючи коржі кремом. Прикрасити його шматочками ківі і згущеним молоком.

В результаті, ви отримаєте смачний торт, який можна приготувати за неповторним рецептом на сковороді. Він буде доречним на будь-якому святі або просто для смачного десерту в будь-який час.

«Сметанник» на сковорідці

«Сметанник» на сковорідці

«Сметанник» – це справжній десерт для всіх любителів смаколиків. І найкраще з усього це, що його можна приготувати на сковороді. Для цього потрібно мати деякі інгредієнти та трохи часу.

По-перше, потрібно приготувати тісто для коржів. Для цього змішайте м’яке молоко, розтоплене масло, цукор-пісок, яйця, сіль, соду та борошно. Загустіння тіста досягається методом просіювання борошна через сито. Тісто має бути однорідним та не надто жорстким. Після приготування тіста його треба поділити на рівні частини.

По-друге, необхідно приготувати крем для торта. Для цього в каструльку потрібно ввести сметану, згущене молоко, вершкове масло та столові ложки цукру. Крем має бути густим, тому його треба постійно помішувати і нагрівати на сковороді до загустіння.

Після приготування тіста та крему можна приступити до збирання торта. Перший корж треба підсмажити на розігрітій сковороді з олією до золотистого кольору з обох боків. Затемнений корж відкласти, і на його місце покласти другий корж. Поступово згущувати кремом шари коржів, поки весь крем не закінчиться.

Зверху торт можна прикрасити ківі та горіхами, щоб надати йому неповторний смак і вигляд. Отриману масу розподілити рівними шарами по всій поверхні торта.

Сметанник на сковорідці – це прекрасний десерт для будь-якої вечері чи святкового застілля. Швидкий та смачний, він точно не залишить байдужим жодного гостя!

Бісквітний торт на сковороді

Для приготування бісквітного торту на сковороді нам знадобиться кілька інгредієнтів. Спочатку потрібно поділити тісто на дві рівні частини. Для цього змішаємо 200 грамів борошна з 2 чайними ложками соди і просіємо через сито.

У окремій каструльці розтопимо 100 грамів масла і замісимо його з 200 грамами цукру. Додамо трохи вершкового молока і знову замісимо. Далі введемо по одному яйцю і продовжимо заміс. Поступово додамо просіяне борошно і продовжимо змішувати.

Тісто має бути густою масою, схожою на сметану. Його треба розтерти до однорідності. Для цього можна використовувати пластикову лопатку або дерев’яну ложку.

Тепер ми можемо взяти сковорідку і промастити її олією. Розігріваємо сковорідку на середньому вогні і вливаємо половину тіста, розподіляючи його рівномірно по сковороді.

Випікаємо корж на сковороді протягом 5-7 хвилин, доки зверху не утвориться золотиста корочка. Потім перевертаємо корж і випікаємо з іншої сторони.

Після випікання коржів на сковороді ми можемо приступити до приготування крему. Для цього змішуємо 200 грамів вершкової сметани з 100 грамами згущеного молока. Додаємо пару столових ложок борошна і трохи молока для загустіння крему.

Ківі очищуємо і ріжемо на кружечки. Один корж промазуємо кремом і кладемо кружечки ківі поверх. Зверху прикрашаємо другий корж і також промазуємо його кремом. Додамо трохи горіхів для прикраси.

Охолоджений бісквітний торт на сковоріді готовий до подачі. Цей десерт буде чудовим доповненням до чаю або кави. Смачного!

Рецепт торта зі згущеним молоком на сковороді

Для приготування торта зі згущеним молоком на сковороді вам знадобляться такі інгредієнти:

  • 2 коржі з тіста;
  • 1 банка згущеного молока (380 г);
  • 200 г сметани;
  • 80 г вершкового масла;
  • 3 яйця;
  • 2 столові ложки борошна;
  • 1 чайна ложка соди;
  • 2 столові ложки цукру-піску;
  • трохи масла для промазування сковорідки.

Почнемо з приготування коржів. Для цього розтопимо вершкове масло і додамо його до згущеного молока. Далі розбити яйця у іншу миску і ввести їх у молочно-масляну суміш. Змішати все добре до отримання однорідної маси.

Потім в сито просійте борошно і соду, а потім додайте їх до маси з згущеним молоком. Перетерти все добре до отримання рівних коржів.

Сковорідку промастити маслом і розігріти її на середньому вогні. Потім пригощуємо масою сковорідку і розподіляємо тісто по всій площі. Смажимо коржі з обох сторін до золотистого кольору, постійно їх повертаючи. Таким чином, приготувати всі коржі.

Далі приступимо до приготування крему. Змішайте сметану і згущене молоко в миску. Додайте цукор-пісок і перемішайте до отримання однорідної консистенції.

Розділіть верхній корж на дві рівні частини. Покладіть одну частину на тарілку і зверху нанесіть крем. Повторіть це з другим коржем.

Знову складіть обидві частини верхнього коржа і покладіть його на крем. Продовжуйте таким чином додавати коржі та крем до підготовленого торта.

Закінчіть торт, поклавши останній корж зверху. Прикрасьте його ківі, горіхами або іншими прикрасами на ваш смак.

Торт зі згущеним молоком на сковороді готовий! Він має ніжний і ситний смак, який точно сподобається вашим гостям. Приємного апетиту!

Сирний торт на сковороді

Сирний торт на сковороді – це смачний і легкий десерт, який можна приготувати вдома за невеликий час. Для приготування цього торта потрібні такі інгредієнти:

  • 300 грамів творогу;
  • 200 грамів цукору-піску;
  • 3 яйця;
  • 3 столові ложки борошна;
  • 0,5 чайної ложки соди;
  • 100 мл молока;
  • 50 грамів вершкового масла;
  • 1 ківі;
  • для крему: 200 грамів сметани, 2 столові ложки цукру-піску;
  • для прикраси: горіхи.

Спочатку змішайте творог, цукор-пісок і яйця до однорідної маси. Додайте борошно і соду, розведену у молоці, і знову змішайте. Отриману масу поділіть на дві частини. До однієї частини додайте розтоплене вершкове масло і ретельно замісіть тісто.

Заготуйте сковороду – промастіть її маслом і розігрійте на середньому вогні. Розподіліть тісто на дві рівних частини і випікайте два коржі на сковороді з обох сторін до золотистого кольору. Кожний корж витримуйте на вогні приблизно 5-7 хвилин.

Тим часом приготуйте крем. Для цього змішайте сметану і цукор-пісок в каструльці. Постійно помішуючи, нагрівайте крем на середньому вогні до загустіння. Потім зніміть з вогню і охолодіть.

Очищений від шкірки ківі розріжте на тонкі кола. На готове, але охолоджене, тісто розмажте половиною крему і прикрасьте ківі. Зверху розмажте решту крему і прикрасьте горіхами. Торт готовий до подачі на стіл!

Сирний торт з банановим кремом на сковорідці

Сирний торт з банановим кремом на сковорідці

Для приготування сирного торту з банановим кремом на сковорідці вам знадобиться кілька інгредієнтів. Усі цінні складові ви зможете легко придбати у місцевому супермаркеті. Головними інгредієнтами торту є перетерті сир і банановий крем. Також вам знадобиться яйця, масло, згущене молоко, цукор-пісок, борошно та горіхи для прикраси.

Спочатку треба замісити тісто для коржів. У каструльку розтопіть масло і змішайте його з яйцями, цукром та содою. Постійно помішуючи, додайте борошно через сито. Замісіть м’яке тісто і розділіть його на декілька рівних частин. Промастіть сковорідку олією і розігрійте її на середньому вогні.

На розігріту сковорідку викладіть першу частину тіста і розтягніть його по всій поверхні. Смажте кожну сторону протягом декількох хвилин, доки корж не стане золотистим. Потім переверніть його і протримайте на вогні ще трохи часу. Повторіть ці дії з рештою частин тіста.

Після випікання всіх коржів викладіть їх на тарілку і залиште остудитися. Тепер перейдемо до приготування бананового крему. Взбийте сметану зі згущеним молоком в столових ложках молока і додайте до неї розми’яте банани. Змішайте все добре, щоб отримати однорідну масу.

Розділіть отриману масу на дві рівні частини. Поступово додайте в одну з них розтоплене масло і змішуйте, доки крем не стане густим. Для загустіння крему можна додати трохи борошна. Тепер зіберіть торт: на перший корж нанесіть половину вершкового крему з бананами, потім покладіть другий корж і прикрасьте його залишками крему та свіжими ківі. Наш смачний десерт готовий до подачі!

Торт із сиром на сковорідці

Торт із сиром на сковорідці – це ситий десерт, який можна приготувати швидко і просто. Для його приготування потрібно розм’якшене масло, яйця, цукор-пісок, молоко, борошно, сода, сметана та згущене молоко. Щоб розділити торт на коржі, треба замісити тісто зі всіх інгредієнтів, перетерти його через сито і розподілити на дві рівних частини.

Сковорідку потрібно промастити маслом і розігріти на середньому вогні. Покласти на сковорідку масу з тіста і рівномірно розподілити по дну. Випікати коржі до золотистого кольору, перевертаючи їх, щоб обпекти з обох сторін. Кожну корж виносити зі сковорідки і розмазувати кремом, отриману зі сметани та згущеного молока.

Розібрати ківі на частини та очистити від шкірки. Додати ківі до крему та перемішати. Постійно перемішуючи, довести крем до загустіння на помірному вогні. Покласти перший корж на тарілку і змастити його кремом. Потім на нього покласти другий корж та знову змастити його кремом. Прикрасити торт вершковим кремом, горіхами і шматочками ківі. Готовий торт на сковорідці можна подати на стіл і насолоджуватися смаком!