Лозівчан просять допомогти дівчинці, яка впала у відро з окропом +vd

Волонтери дякують лозівчанам за допомогу 3-річний Ані Куліш, яка впала у відро з окропом. Зараз дівчинка у важкому стані знаходиться в опіковому центрі у Харкові, їй зробили першу операцію з пересадки шкіри.

Трагедія сталася 1 квітня. У гуртожитку, де живе дівчинка з мамою, сусідка залишила відро з окропом, 3-річна Аня оступилася і спиною впала у нього. Дівчинка отримала опіки 2 та 3 ступеню, дитина обпекла 40% шкіри.
Дівчинку відвезли у Центральну районну лікарню, там надали допомогу. Через те, що травми важкі, її у супроводі медиків направили у опіковий центр у Харків, там, у реанімації, Аня з мамою Юлею знаходяться і зараз. Лікування коштує у середньому 3 тисячі гривень на день.
За допомогу волонтери вдячні народному депутату Анатолію Гіршфельду, міськголові Сергію Зеленському, голові Лозівської організації роботодавців Сергію Степанову, та благодійному фонду «Єдність».
На прохання допомогти першими відгукнулися чимало лозівчан. А згодом в соцмережах долучилися росіяни, білоруси, молдавани, громадяни Ізраїлю, Германії та Америки, підтримувати намагалися усім світом. За небайдужість волонтери подякували усім, хто не залишився осторонь.
Збір коштів поки призупинили, однак лозівчани та благодійники все-ще можуть допомогти одужати маленькій Ані. Для того, аби зменшити біль від ран, на яких лежить дівчинка, необхідне спеціальне ліжко, говорять волонтери. Вони сподіваються, що їм допоможуть із його придбанням. Містяни також можуть допомогти – просто здавши кров у лікарні. Група крові немає значення, головне вказати, що вона для Ані Куліш. Пункт здачі працює у Лозівській міській лікарні по четвергах з 8 до 11 години.

           {youtube}cCQZjO1xvC0{/youtube}