Панютинський професійний ліцей запросив у гості школярів +vd

Учні Панютинського аграрного ліцею презентували свої професії на виставках та під час виступів – так долучали школярів приходити навчатися у свій заклад.

 Під час презентацій до хлопців і дівчат звернувся Панютинський селищний голова Олексій Корпан. Він запевнив, професіонали та робочі руки потрібні завжди. Керівник побажав школярам зробити правильний вибір.

Заохочували школярів майстер-класами ліпки з тіста, виставкою свіжої випічки та провели для них екскурсію кабінетами. Програму дня відкритих дверей практично не змінювали, лише покращили якість презентацій – зробили їх змістовнішими, розповів директор закладу Володимир Муштей. Зазвичай дні відкритих дверей ефективні, так старшокласники мають можливість познайомитись із викладачами та побачити кабінети, де будуть освоювати професію.
Як і торік кількість професій, які можуть освоїти школярі, залишилася незмінною, таким самим залишився і термін навчання. За інформацією керівництва ліцею, цьогоріч у закладі очікують близько півтори сотні першокурсників.

           {youtube}bd7qyxkaLGE{/youtube}