ЛКМЗ продовжує допомагати Лозовій

ЛКМЗ підписав угоду соцпартерства з міськрадою. 6 рік поспіль підприємство офіційно співпрацює з містом. За цей час ковальсько-механічний надав допомоги на понад 3 мільйони гривень і далі продовжує підтримувати Лозову, розповів директор з персоналу та соцрозвитку ЛКМЗ Ашот Керопов.

Дитячі майданчики, лави на території міста, сцена для концертів біля міського Палацу культури, підземний перехід на Кооперативній – це одні з основних об’єктів, якими Лозівський ковальсько-механічний завод допоміг місту з 2011 по 2015 рік. Вже цього року підприємство надало допомоги на понад 146 тисяч гривень.

Лозівський ковальсько-механічний завод – один з основних соцпартнерів, який найбільше підтримує місто, говорить начальник управління економіки міськради Сергій Гранкін.

Крім ЛКМЗ, угоди про соцпартнерство вже підписали з 22 бізнесовціями та підприємствами. В свою чергу, і міська влада йде назустріч своїм соцпартнерам. За можливості, їм допомагають реалізувати свої послуги та товари, розповів Сергій Гранкін.