Лозова і Лозівський район отримають 7,5 млн. грн. за сприяння Анатолія Гіршфельда +vd

Лозова і Лозівський район отримають 7,5 млн. грн. за сприяння народного депутата Анатолія Гіршфельда. Нардеп добився виділення грошей в рамках роботи з наказами виборців та співпраці з Харківською облдержадміністрацією та Кабміном. 

За рахунок субвенції у Краснопавлівці капітально відремонтують освітлення на кількох вулицях, розповіла Світлана Березуцька, головний бухгалтер Краснопавлівської селищної ради. Вона зазначила, гроші виділили після звернення до народного депутата України Анатолія Гіршфельда. На прохання селищної ради нардеп відреагував оперативно.

Гроші селищна рада має отримати до грудня, повідомила фахівець. Грошову підтримку отримала і Орільська селищна рада. На заміну вікон у дитсадку Анатолій Гіршфельд погодив 100 тисяч гривень. Гроші планують освоїти до вересня, повідомив Орільський селищний голова Іван Крикун. Він додав, очікують кошти також на заміну вікон у школі – 70 тисяч гривень. Голова зазначив, вартість заміни вікон непосильна для бюджету навіть такого селища, як Орілька, але селищна рада може сплатити підрядникам за їхню роботу.

Загалом на розвиток Лозівського району надійшла півторамільйонна субвенція. Кошти розподілили на потреби сіл та селищ. Гроші надходитимуть за умови співфінансування проектів. Загалом за сприяння Анатолія Гіршфельда Лозова та Лозівський район отримають 7,5 мільйонів гривень держсубвенції.

{youtube}Xc2u0fPWU_g{/youtube}