Лозівчани поскаржились меру на діряві покрівлі та проблеми з електроенергією +vd

Лозівський міський голова Сергій Зеленський провів зустрічі з містянами. 3 серпня люди скаржилися та просили мера допомогти вирішити найболючіші житлово-комунальні питання. Сходи Сергій Зеленський провів на 1 і 3 мікрорайонах, а також зустрівся з мешканцями вулиць Гетьманська (колишня Блюхера) та Єретика.

Люди просили допомогти вирішити проблеми з дірявими покрівлями багатоповерхівок, розібратися з проблемами електропостачання на Гетьманській.
На зустріч до міськголови прийшли не лише дорослі, а й діти. Маленькі мешканці 1, 2 та 3 будинку на 3 мікрорайоні попросили Сергія Зеленського збудувати новий дитячий майданчик.
Поки що у Лозовій запланували встановити 6 дитячих майданчиків, 7-й на прохання дітей збудують на 3 мікрорайоні, запевнив міський голова. Він зазначив, скоріш за все, у дворі на 3 мікрорайоні він з’явиться наступного року.
Зустрічі людей з комунальниками та міським головою провели через численні звернення містян, пояснив Сергій Зеленський. Він розповів, у подальшому такі сходи проводитимуть за потреби, часто влаштовувати їх не вийде, адже зараз бракує часу. Знову зустрітися та відзвітувати перед мешканцями міста мер планує восени, коли комунальники закінчать та більшість запланованих робіт.

{youtube}Buf61Jualbo{/youtube}