Багатошаровий посібник з приготування різноманітних крем-супів

Різноманітні рецепти приготування крем-супу

Крем-суп – це перше страва, яка завжди має місце на столі. Він є одним з найбільш популярних перших страв у світі. У приготуванні крем-супу використовуються різноманітні овочі та інші продукти, що дають страві особливий аромат та неповторний смак. Часто до складу крем-супу додаються вершки, масло або олія, що робить його набагато поживнішим і ситнішим.

Один з рецептів приготування крем-супу передбачає такі інгредієнти: картопля, морква, цибуля, капуста, гарбуз, помідори, вода, вершки та рослинне масло. Спочатку, потрібно очистити овочі, порізати їх на кубики та покласти в каструлю. Потім додати нарізану цибулу, дрібно порізані помідори та хлібні крихти. Всі продукти потрібно злегка підсмажити на рослинному маслі.

Після цього до каструлі додається вода і продукти варяться приблизно 20-30 хвилин до повної готовності. Потім трохи охолоджений бульйон треба змішати в блендері або викласти овочі в блендер. Далі в крем-суп додаються вершки або вершковий соус, що робить страву більш ситною та ніжною на смак.

Існує багато рецептів приготування крем-супу. Наприклад, можна зробити гарбузовий крем-суп з кубиками маслин та цибуліну. Для цього необхідно приготувати бульйон з кубиком масла, додати в нього кубики гарбузу та цибуліну. Після приготування картоплини та моркви, їх також додають у бульйон разом зі смаженою цибулею. Знову варять усе разом, додаючи вершки і трохи бульйону. Після закінчення процесу варіння блюдо готове до подачі на стіл.

Крем-суп є одним з найпопулярніших перших страв, який завжди радує своїм смаком та ароматом. Його можна приготувати з різних овочів, використовуючи різноманітні інгредієнти та рецепти. Незалежно від вибраного способу приготування, крем-суп завжди виходить неймовірно апетитним та ніжним. Він має особливу текстуру та смак, які зачаровують свою гармонією і привабливістю. Це відмінний варіант першого блюда для всієї родини та гостей.

Традиційні рецепти

Традиційні рецепти

Крем-суп – це страва, яка стала невід’ємним елементом на столі багатьох господинь. Традиційні рецепти цього супу включають в себе смаження цибулі та картоплі на маслі. У процесі смаження вони набувають смачного аромату, а також золотистого кольору. Таке почервоніння цибулі з капустою знову надає крем-супу насиченого вигляду.

Після того як овочі добре підсмажилися, у каструлю слід влити воду і додати знежиреного вершкового бульйону. Далі страву треба варити приблизно 15-20 хвилин, доки картопля не буде готовою. Також до цього бульйону можна додати трохи накрошеного часнику та рослинного масла.

Коли картопля буде готова, у каструлю додається овочевий бульйон, який також попередньо трохи підготували. Для цього треба варити моркву та цибулю окремо в іншій каструлі. Коли овочі будуть готові, їх потрібно помістити в блендер та злити набраний бульйон. Після цього треба все добре змішати, щоб отримати однорідну текстуру крем-супу.

Якщо ви хочете приготувати крем-суп з гарбуза, то це дуже легко. Для цього потрібно зварити гарбуз, цибулю та бульйон окремо, а потім змішати їх у блендері. Такі рецепти можуть включати додавання вершків або сметани для підсилення смаку.

Грибний крем-суп

Грибний крем-суп

Грибний крем-суп – це відмінне українське страва, яка готується з використанням різноманітних овочів та продуктів. Приготувати цей крем-суп дуже просто. Потрібно взяти каструлю та нарізати овочі, такі як картопля, цибулина, гарбузовий та інші.

Спочатку слід підсмажити цибулю на рослинному маслі, потім додати нарізані овочі та залити їх бульйоном або водою. Потім варити овочі до готовності. Якщо хочете, їх можна трохи піджарити на маслі.

Після варіння овочів слід помістити їх в блендер та змелити до однорідної консистенції. Потім додати в крем-суп вершки, трохи смаженого часнику та інших приправ за смаком. Знову змелити у блендері до однорідності.

Грибний крем-суп готовий! Його можна подавати на стіл гарячим, прикрасивши меленими грибами та зеленню. Добре підійде вершковий хліб або крутони, які можна підсмажити на маслі.

Цей рецепт гармонійно поєднує в собі різноманітні овочі та гриби, створюючи неперевершений смаковий букет. Рецепти крем-супу можуть бути різними, але грибний крем-суп завжди буде вишуканим і смачним. Використовуючи цей рецепт, ви зможете приготувати це улюблене блюдо для всієї родини.

Курячий крем-суп

Курячий крем-суп – це багатий на білок, поживний та смачний страва, яка чудово підійде для обіду чи вечері. Рецептів приготування курячого крем-супу є безліч, але основною складовою будуть м’ясо курки та різні овочі.

Спочатку потрібно підготувати курчатко: воду в каструлю, додати курчатко, цибулю і моркву, приблизно залишити на 40-50 хвилин. Потім знову помістити курча в каструлю разом з кубиками картоплини та капусти. Варити це все трохи більше години.

Під час варіння курячий бульйон слід знімати з вогню і проціджувати через сито. Отриманий бульйон знову викласти на вогонь. Потім додати розірване на кубики м’ясо з вершкового курча та дрібно нарізану цибулину і часник. Продовжити варити ще 10-15 хвилин.

Коли суп-бульйон закіпить, в нього додаються кубики моркви та картоплі. Варити все це разом близько 20-25 хвилин, поки овочі не стануть м’якими і готовими. Потім додати гарбузовий пюре, перемішати і варити ще 5-7 хвилин.

Уже готовий курячий крем-суп подають гарячим на стіл, можна приправити вершками та подрібненим свіжим зеленням. До нього часто подають разом з хлібом або коржиками.

Томатний суп з грінками

Рецепт приготування цього крем-супу дуже простий і швидкий. Спочатку потрібно підготувати всі необхідні продукти: помідори, картоплину, цибулю, часник, цибулину, кубики бульйону.

Далі переходимо до процесу готування. На початку трохи рослинного масла розігріваємо на сковорідці, потім додаємо потрошку нарізану цибулю та часник. Після того, як цибуля стала склоподібною, додаються нарізані помідори, які трохи смажаться.

Поки смажаться овочі, велику каструлю наповнюємо водою та додаємо кубики бульйону. Все це ретельно перемішуємо та ставимо на вогонь.

Потім додаємо до води картоплю та роздавлений часник. Варимо бульйон приблизно 20-25 хвилин до готовності картоплі.

Після цього овочі зі сковородки додаються до каструлі з бульйоном та варяться ще 10 хвилин. Таким чином, всі овочі добре проварюються та насичують супом.

На стіл подаються гарячі грінки, вершки та хліб. Суп можна викласти в окрему тарілку, а грінки розкласти на окрему тарілку або викласти на грінки безпосередньо в тарілці з супом.

Таке смачне та апетитне блюдо можна приготувати за приблизно 40-45 хвилин. Суп вийде густим, насиченим та ароматним.

Овочеві перші страви

Овочеві перші страви

Українська кухня відома своїми смачними овочевими першими стравами. Рецепти цих страв включають в себе такі складові як картопля, цибуля, морква, капуста та інші овочі.

Один із популярних рецептів – гарбузовий крем-суп. Для його приготування потрібно відварити гарбуз разом з картоплею у окропі, потім відібрати каструлю з вогню і помістити овочі у блендер, додавши трохи рослинного масла. Знову поставити каструлю на вогонь, долити вершкового масла, помідори і варити ще 5 хвилин. Після цього крем-суп гарбузовий готовий до подачі на стіл.

Ще однією смачною овочевою стравою є капустяний крем-суп. Для його приготування слід покласти у каструлю капусту, картоплю, цибулю та моркву та заправити їх рослинним маслом. Далі додати воду і варити овочі до м’якості. Потім овочі перемелити в блендері до однорідного стану. На самому початку варіння додати часнику, щоб дати супу гарний смак і аромат. Цей капустяний крем-суп можна прикрасити зеленню та подавати зі свіжим хлібом.

Таким чином, овочеві перші страви – це смачні і корисні страви, які можна приготувати з різних овочів. Завдяки різному смаковому складу та інгредієнтам крем-супи з овочів варто включити у свій раціон.

Крем-суп з цвітної капусти

Крем-суп з цвітної капусти

Для того, щоб приготувати неймовірно смачний крем-суп з цвітної капусти, спочатку потрібно підготувати всі необхідні продукти. На кухонному столі слід розстелити різні овочі, такі як морква, картопля, цибуля, цибулина, а також гарбузовий бульйон.

Після цього треба нарізати цвітну капусту невеликими кубиками і покласти її в каструлю з водою разом з нарізаною на кубики морквою і картоплею. Варити овочі до готовності, яка залежить від їх розміру і виду.

Далі в каструлю додаються продукти, які підготовили заздалегідь. Варилася закваска на рослинному маслі з додаванням кубиків цибулі і часнику. Цю суміш треба помістити в блендер та добре розтерти її на рівну консистенцію. Після цього отриману масу додають у каструлю з вареними овочами.

Для більш насиченого смаку і аромату можна підсмажити додатково цибульні кубики на рослинному маслі, а потім додати до крем-супу трохи вершків. Знову варити все разом деякий час, поки бульйон і овочі не поєднаються.

Щоб дозріти цей смачний та ароматний крем-суп з цвітної капусти, можна викласти помідори кубиками в процесі приготування. Додаються вони в каструлю з бульйоном і овочами приблизно за 5 хвилин до завершення приготування.

Готове блюдо можна подавати на стіл гарячим, прикрасивши вершковим маслом та нарізаною цибулею. Узяти келих вина і насолодитися неймовірним смаком такого освіжаючого крем-супу з цвітної капусти.

Рецепт приготування гарбузового крем-супу

Для приготування гарбузового крем-супу спершу слід підготувати усі необхідні продукти. Для цього треба розкласти на кухонний стіл нарізану на кубики гарбуз, цибулю, смажену на рослинному маслі цибулину, моркву і картоплю.

Починаючи зі світлого першого місяця на велику каструлю витрачається вода. Поставимо каструлю на вогонь і добре розігріємо. Потім додаємо в каструлю цибулю і часник, смажену на соняшниковім маслі цибулину, смажену моркву і картоплю. Потім додаються помідори.

Тепер треба дізнатися, скільки треба часу для варіння крем-супу. Він готується доволі швидко. Зазвичай це займає приблизно 20-25 хвилин. Протягом цього часу в каструлю слід влити холодну воду, щоб бульйон приносив ефект.

Окрім капусти необов’язково додавати бульйон. А після залиття води і ложка бульйону. Але слід пам’ятати, що бульйон не можна доливати, але доливати посуд до бульйону, щоб було зручно готувати. Страву треба повторно покласти на вогонь і довести до кипіння.

Коли вода закипить і викинете часто, добре перемішайте суп, а потім знову покладете овочі в каструлю і продовжуйте готувати блюдо приблизно 10 хвилин.

Після того, як гарбузовий крем-суп вариться і настоюється 20-25 хвилин. Страву можна забрати з вогню.

Перед подачею гарбузового крем-супу на стіл треба додати вершкового масла і вершки, а також кусочок хліба. Приємного апетиту!