У Лозівському територіальному центрі з’явилася спортивна кімната +vd

У Лозівському територіальному центрі соціального обслуговування у денному відділенні з’явилася спортивна кімната. Урочисто її відкривали у четвер,18 серпня, сертифікат вручали гості з області.

 Обладнання закупили завдяки обласному конкурсу міні-проектів «Разом – у майбутнє». Лозіський терцентр виграв у номінації «Здоров’я і довголіття». На придбання тренажерів витратили 100 тисяч гривень. 52 тисячі надали з обласного бюджету, 46 – з міського, 5 тисяч назбирала ініціативна група, яка подавала заявку на конкурс, розповів директор територіального центру Сергій Гришин. За ці гроші придбали спортінвентар, відремонтували кімнату, встановили вікна і двері. Міськголова Сергій Зеленський наголосив, реалізація цього міні-проекту спрямована на покращення умов перебування дітей та людей похилого віку. Займатися у кімнаті можна без вікових обмежень, але враховуючи медичні показання. Залу відвідуватимуть люди з відділення денного перебування терцентру і працівники закладу. Розроблять і платні послуги для лозівчан, зазначив Сергій Гришин.
Загалом Лозова виграла 19 міні-проектів у конкурсі «Разом у майбутнє», серед переможців освітні і медичні заклади та ОСББ.

{youtube}Fb8sPnRM-Lg{/youtube}