У Лозовій «Патріоти» допомогли з ремонтом будинку +vd

На 2 мікрорайоні біля будинку №57 з’явився дитячий майданчик, і сам будинок мешканці привели до ладу. Із дитячим комплексом допоміг екс-мер Сергій Степанов, а з ремонтом – благодійний фонд «Патріоти», який заснував нардеп Анатолій Гіршфельд. Урочисте відкриття з імпровізованим концертом серед двору відбувалося 19 серпня.

ОСББ у будинку №57 створили нещодавно, розповіла заступник голови правління Валентина Костіна. За її словами, об’єднатися спонукала держава, бо люди мали рік, щоб визначитися, як управлятимуть будинком. Найскладніше було згуртувати людей, стати об’єднанням відмовилися 5 квартир із 40. Попри те, що ОСББ створили не так давно, у дворі вже встигли встановити дитмайданчик, привести до ладу будинок та подвір’я. Із майданчиком допоміг екс-мер Сергій Степанов, він обіцяв зробити це, коли був мером, розповіли мешканці будинку. Жителі приурочили відкриття до свята Другого Спасу. Святкувати запросили колектив «Лозівчанка», приготували пиріжки та коровай. Мешканці будинку говорять, кожен рік влаштовують імпровізований концерт до спасу. Цього разу об’єднали два свята в одне.
Оновити будинок допоміг благодійний фонд «Патріоти», засновником якого є нардеп Анатолій Гіршфельд. За сприяння фонду закупили руберойд та фарбу. Мешканці також попросили допомоги у міського депутата-заводчанина Анатолія Мовчана із гойдалками та альтанкою. Привітати мешканців прийшов помічник нардепа Анатолія Гіршфельда Олександр Неділько. Він наголосив, праця мешканців будинку – гарний приклад. Помічник побажав лозівчанам не зупинятися на досягнутому.
Зупинятися жителі будинку дійсно не будуть, запевнив член правління ОСББ Леонід Риженко. Мешканці будинку збираються брати участь у обласному конкурсі міні-проектів та вже подали заявку на участь у міському конкурсі благоустрою. Надалі ОСББ збиратиме кошти і планує утеплюватись.

{youtube}id-euqWhNYk{/youtube}