У Лозовій за рахунок перевиконання міського бюджету відремонтують кілька доріг та ДЮСШ «Юність»

З понад 5.5 мільйонів гривень перевиконання міського бюджету більше половини планують витратити на сферу ЖКГ. Про це на сесії міськради 18 серпня повідомила головний фінансист Лозової Тетяна Мосенцева.

Понад 3.5 мільйони спрямують на капремонт доріг по вулицях Танкістів, Кооперативній та Соборній, реконструкцію тротуару по вулиці Ярослава Мудрого та на допомогу комунальним підприємствам міста.

Ще  понад 470 тисяч гривень з перевиконання виділять на медицину – закупівлю пільгових ліків, придбання та установку для територіального медичного об’єднання кондиціонерів та ремонт ґанку відділення гемодіалізу.

Більше півмільйона гривень планують витратити на ремонт споруд на стадіоні «Локомотив» та капремонт вестибюлю ДЮСШ «Юність». 180 тисяч гривень з перевиконання витратять на реконструкцію басейну у спортшколі. Ще 6 мільйонів на ремонт надійде державних коштів, яких добився нардеп Анатолій Гіршфельд.

До кінця серпня керівники міста оберуть переможця тендеру на реконструкцію та визначаться з виконавцем робіт, розповів мер Лозової Сергій Зеленський.