У Лозовій мешканці будинку 49А по вулиці О. Бричука скаржаться на протікаючу покрівлю +vd

Мешканці будинку 49А по вулиці Олександра Бричука, колишній Червонопартизанській, скаржаться, під час дощу їхню квартиру заливає. Від постійної сирості у квартирі відклеїлися нові шпалери, а на голову зі стелі падає штукатурка.

Пенсіонерка Клавдія Іванівна Глазко мешкає у квартирі разом з донькою та 2 онуками.  Грошей сім’ї бракує,  адже працювати може лише мама, розповідає бабуся сімейства. Минулоріч родина витратила чимало коштів на ремонт квартири, але тільки пішов дощ – по стінах та зі стелі потекла вода, розповіла Клавдія Глазко.

Жінка зазначає, не раз зверталися з проханнями відремонтувати покрівлю до комунальників міста. За її словами, дах латали останній раз навесні цього року, але безрезультатно.

У «ЖУЦі» повідомили, про проблему з дірявою покрівлею у будинку 49А по вулиці Бричука чують вперше.  Начальник виробничо-технічного відділу «ЖУКа» Ігор Козловський запевнив, після звернення на частковий ремонт покрівлі виділять 5 рулонів руберойду , полатати дірки планують у вересні. Однак поточний ремонт не дає 100 % гарантії, що з часом у квартирі зі стелі знову не закапає. Для того, аби покрівля не протікала, її потрібно ремонтувати капітально, але такі витрати не передбачені тарифом, зауважив Ігор Козловський.

{youtube}ZplepO85b4M{/youtube}