Лозівчанин увійшов у комісію, яка атестує поліцейських Харківщини +vd

Лозівчанин, заступник голови спілки учасників АТО з юридичних питань Костянтин Семитоцький увійшов у комісію, яка атестує поліцейських. З 11 серпня він у Харкові відбирає бажаючих працювати у поліції Харківщини.

Костянтин Семитоцький розповів, у кожній комісії, яка відбирає поліцейських по 6 чоловік, 3 від правоохоронців та ще 3 від громадських організацій. АТОшник атестує 3 категорію – від водіїв до слідчих. Костянтин зазначив, перевіряє поліцейських, які працюватимуть і у Лозовій. На співбесіді були містяни, показали добрі результати. За словами Костянтина Семитоцького, підхід до усіх кого екзаменують однаковий, рішення комісія приймає колективно та діє як одне ціле. Головний критерій – чесність. Атестувати поліцейських у Харків Костянтин їздить кожен день рано вранці, а повертається увечері. Вартість проїзду не компенсують, він оплачує витрати сам та з допомогою спілки учасників АТО.
Відбиратимуть поліцейських до 9 вересня. Костянтин Семитоцький наголосив, докладає максимум зусиль та очікує добрі результати.

{youtube}Fas7aveKWt0{/youtube}