«Лозівські машини» представили свою техніку на Дні поля Аграрного Демонстраційного та навчального центру +vd

ЛКМЗ став єдиним вітчизняним виробником, який разом з іноземцями показав свої агрегати в роботі на Дні поля Аграрного Демонстраційного та навчального центру. Збір аграріїв та демонстрація відбулися 15 вересня у селищі Дослідницьке під Києвом.
На полі працювали 2 дискові борони-лущильники «Дукат», завдовжки 5 та 12 метрів, та чотирьохметровий глибокорозрихлювач «Гульден».

Аграрії, які завітали на День поля, розповіли, техніка «Лозівських машин» приваблює своєю ціною та якістю, вона вже багато років користується попитом у господарствах по всій країні.
Продукція виготовлена на ЛКМЗ досягла рівня гідно презентувати себе на одному полі з відомими іноземними виробниками сільгосптехніки, розповів головний конструктор конструкторського бюро Олексій Гриненко. Після демонстрації потужності техніки у полі ще більше аграріїв зацікавилися боронами та глибокорозрихлювачами «Лозівських машин». Фермери поділилися, техніка ЛКМЗ виготовлена з якісного металу, тому викликає довіру.
Директор з продажу агродивізіона «УПЕК» Олександр Тітов зазначив, на презентації техніка показала себе добре, підтвердження тому – високий попит серед потенціальних покупців на представлені агрегати.

           {youtube}Q_RRLJJZ0Ao{/youtube}