Біля Близнюків знайшли мертве немовля

17 жовтня працівники поліції на території колишнього аеродрому, на відстані 500 метрів від будівлі колишньої казарми, виявили труп закопаного в землю немовляти.  Воно було замотане в шматок тканини та знаходилося в картонному чемодані.

Тіло немовляти направили до моргу для встановлення причини смерті.

На матір померлого новородженого невідомі поскаржилися ще у серпні, повідомли у Лозівському відділі поліції. 11 серпня до чергової частини місцевої поліції надійшло повідомлення про те, що 35-річна жінка – мати 3-ьох неповнолітніх дітей не виконує свої батьківські обов’язки.

В ході досудового розслідування та опитування свідків працівники поліції втсановили, що вказана громадянка з листопада 2015 року була вагітною, проте на момент перевірки ознаки вагітності були відсутні. Жінка пояснила це тим, що вночі 28 червня у неї почалися пологи. На допомогу породілля покликала свого 27-річного співмешканця, який і прийняв пологи, але немовля народилося мертвим. Після чого чоловік захоронив труп дитини на аеродромі поблизу смт. Близнюки. За медичною допомогою жінка не зверталася.

На даний час приймаються заходи щодо встановлення місцезнаходження 27-річного чоловіка, який нібито поїхав на заробітки до РФ та до теперішнього часу не повернувся.

Слідчим Близнюківського відділення поліції відкрито кримінальне провадження за ч.1 ст.117 Кримінального кодексу України.(умисне вбивство матір’ю своєї новонародженої дитини).