У Лозовій містяни встановлюють у квартирах буржуйки? +vd

У Лозовій мешканці квартири№35 у 18 будинку на 5 мікрорайоні опалювали свою квартиру дивним приладом. Про це у соцмережахписали містяни. 17 січня в інтернеті виклали світлину, на якій видно,що з квартири виходить труба, яка закопчує будинок. У коментарях лозівчаниприпускали, що мешканці багатоповерхівки опалюють своє помешкання буржуйкою, або встановили у квартирі камін.

Про дивну конструкцію опалення у будинку№18 на 5 мікрорайоні говорили і на комунальній нараді 20 січня.Керівник «ЖУКа» Олена Фіндюкевич розповіла, комунальники не можуть потрапити до квартири, щоб розібратися, як саме люди опалюють своє помешкання. Мешканці квартири не пустили до себе працівників «ЖУКа» і 23 січня. Житловикам через зачинені двері господиня квартири розповіла, у помешканні з перевіркою вже були газовики і ніяких порушень наче б то не виявили, про це телефоном кореспондентам телекомпанії «Сігма» розповіла Олена Фіндюкевич.

Із журналістами ТРК «Сігма» господарі квартири спілкуватися відмовилися – послалися на брак часу.
Мешканці квартири №35 кілька років тому встановили автономне опалення, саме воно так чадить, переконані сусіди родини. Вони характеризують мешканців 35 квартири, як порядних та гарних сусідів.
На фотографіях зроблених з різницею у тиждень можна побачити , що ще 17 січня з квартири виходила труба, а вже 23 січня її немає.


24 січня головний інженер «ЖУКа» Дмитро Стусенко розповів, у помешканні справді встановлене автономне опалення, ніяких буржуйок, чи камінів немає. За словами спеціаліста, у квартирі №35 котел обстежували газовики, вони відновили його нормальну роботу. Більше інформації житловики очікують отримати від працівників «Харківгазу», тоді зможуть робити остаточні висновки, зазначив Дмитро Стусенко.

________________

У кожному будинку знайдеться хоча б один електроінструмент. А якщо ні, то ви повинні знати, що электроинструмент цены не такі вже високі, до того ж на різних сайтах проходять різні пільгові пропозиції.

________________

На правах реклами

            {youtube}https://www.youtube.com/watch?v=ss97qq3wvxE&feature=youtu.be{/youtube}