Як задовольнити свого чоловіка: маленькі секрети, щоб зробити його щасливим

Як догодити чоловіку – маленькі секрети

Багато жінок прагнуть зрозуміти, як догодити своєму коханому. Це дійсно важливий момент у будь-якому відношенні, адже задоволений і щасливий чоловік приносить радість і життєву силу всій родині. Але, на жаль, не всім жінкам вдається знайти правильний підхід. Втім, є кілька простих порад, які можуть допомогти вам.

В першу чергу, слід розуміти, що кожен чоловік індивідуальний, тому важливо звернути увагу на його потреби і уподобання. Необхідно бути уважними та спостерігати за ним, аби з’ясувати, що саме йому здається важливим.

Однак щодо всіх чоловіків можна сказати одне – вони люблять, коли їх оцінюють і зауважують їхні зусилля. Намагайтеся почастіше виражати вдячність і заохочення, це дуже важливо для будь-якого чоловіка. Підтримуйте його і радуйтеся його успіхам.

Не менш важливою проблемою чоловіка може бути його зовнішній вигляд. Будьте уважні до його стилю одягу та загального вигляду, не шкодуйте компліментів щодо його зовнішності. Звичайно, це не означає, що потрібно почати диктувати свої правила щодо одягу, але підкресліть, які речі дуже йдуть саме йому і що ви переростаєте на його вигляді.

Крім того, велика вага приділяється іншим аспектам стосунків. Працюйте над спілкуванням – це допоможе вам краще зрозуміти свого чоловіка, його переживання та потреби. Запитайте, як він провів день, проявляйте зацікавленість у його справах. Пам’ятайте, що щирість і відкритість у спілкуванні є основою гармонійних стосунків.

Поцікавтеся його потребами

Поцікавтеся його потребами

Дружина повинна почувати свого чоловіка і цікавитися його потребами. Нерідко, проблемою стає те, що всі заняті своїми справами і не помічають, що і їхньому чоловікові потрібна увага. Чоловікові дуже приємно, якщо дружина проявляє інтерес до його життя і питає, як йому йдуть справи. Поділіться своїми планами і шануйте його думки щодо різних питань. Важливо, щоб ви були доречні і часом вміли втішити, поставити на місце іншу людину.

Пам’ятайте, що не всі проблеми у чоловіка йдуть на вид. Якщо ви побачили, що він згуртувався, став мовчазний або здивований, намагайтеся звільнити час і поговорити про його почуття та думки. Чоловік може ховати свої проблеми і бажає, щоб йому допомогли знайти вихід. Не ставте його в кінець черги і не звинувачуйте в недостачі уваги до вас, щойно почули, що щось йому незручно. Ви можете стати джерелом його внутрішнього спокою і спілкування.

Одним із варіантів зацікавитися чоловіковими потребами є увага до його вигляду. Чоловік теж прагне доглядати за собою і зовнішній вигляд може впливати на його самопочуття і настрій. Подаруйте йому нову річ або запропонуйте пройти разом певні процедури догляду, наприклад, піти до фешн-стиліста або перейти на нову стрижку. Маленькі зусилля з вашого боку можуть зробити значну різницю для чоловіка.

Нарешті, якщо ви хочете заохотити його до багатьох речей, проте він не дуже виявляє інтерес до цього, встановіть зв’язок між цим і його інтересами. Наприклад, замість того, щоб йти на вечірку з його другами, запропонуйте приготувати вдома смачний обід, підготувати йому його улюблену страву або подивитися фільм, який йому зараз цікавить. Таким чином, ви зможете провести час разом і збільшити його інтерес до того, що вам важливо.

Розумійте і поважайте

Розумійте і поважайте

Щоб бути уважною дружиною, потрібно розуміти свого чоловіка і його потреби. Не намагайтеся змінити чоловіка, бо це може стати проблемою у вашому відносини. Вибираючи йогно, ви вибрала його саме таким, яким він є. Тому з приходом проблеми не починайте поставати на його місце, вирішуючи проблеми так, як б вирішив їх він. Можливо, для вас інше рішення здається більш оптимальним, але давайте йому простір відчути себе домашнім господарем в сім’ї.

Слідкуйте за своїм зовнішнім виглядом, оскільки для чоловіка це дуже важливо. Він повинен бачити вам в очіти відчувати себе гордо від пристойному зовні сьогоднішній своєму підприємцю, повинна гармонія виглядати так само залежить від нього як від вас. Ми використовуємо менші дивитися, якщо її почне займатися проблемами зовнішний вигляд. Зрозумійте, якщо чоловік йде з вами, він має вас та йдуть вигуляти вас, а не дивитися на проблеми з жіночого світу.

Спілкуйтеся з чоловіком про його проблеми. Якщо в нього є проблеми на роботі або в особистому житті, варто послухати його і виявити співчуття. Не тільки прислухатися і зрозумій, що дружина і друга за справжній прийшов на допомогу. І зайдіть у своєму методі допомагати йому, він може відчути себе більш комфортно в наявності такої підтримки.

І найголовніше…

І найголовніше…

Однією з найважливіших речей, щодо яких повинна звертати увагу дружина, є вигляд чоловіка. При чоловікові, якщо він звертає увагу на свій зовнішній вигляд, впевнено почне виглядати, а це вплине на його самопочуття і настрій. Окрім того, вигляд чоловіка приносить радість йому самому, а також він вічний прикмета, якого звертають увагу всі люди.

Якщо в загальному вигляді чоловіка є якісь проблеми, то на нього можна підсадити. Наприклад, на початку зробити йому приятнішими купуючи новий одяг, а Ви заодно “підбиратимете” собі. Якщо є машина, то обслуговування її також може бути вправною руками Вашого чоловіка.

Далі можна зіграти просто, виконувати його маленькі хотіння. В гіршому вигляді взагалі повністю побачити чоловіка втягувати його в проблему. Всі люди потребують “го-го”. Ви не подумайте, але не така вже й мала ціна за його щастя. Йдуть чутки про жінок, що свого чоловіка не цінують. Не хай чоловік теличить, але оцінює призначену роль своєю дружини.