Лозівчанка обійшла майже тисячу українок за місце у шоу «Супермодель по-українськи» +ft +vd

Лозівчанка пройшла у 30-ку претендентів на місце у шоу «Супермодель по-українськи». На сайті Нового Каналу в онлайн голосуванні Наталя Красюкова серед 1000 учасниць стала сьомою. Дівчина отримала шанс потрапити у шоу.

Лозівчанка Наталя Красюкова розповіла, хотіла потрапити у проект з першого сезону, однак не була впевнена, що зможе пройти кастинг. Цьогоріч вирішила спробувати свої сили. Кастинг не пройшла, однак подала анкету на онлайн-голосування. Заповнила анкету на сайті Нового каналу та обійшла багатьох дівчат із всієї України. Наталія Красюкова навчається на маркетолога, займається спортом та у вільний час власноруч виготовляє прикраси. Дівчина закінчила модельну школу і зрозуміла, що це дійсно її цікавить. Щоб перевірити свої сили Наталія Красюкова хоче потрапити у шоу «Супермодель по-українськи».
Наталія Красюкова змагатиметься за місце у шоу серед трьох десятків дівчат. На екрани телевізорів потрапить лише 1 дівчина. За умовами конкурсу лозівчанка вже підготувала відео-візитку. Однак, для того, щоб перемогти, їй потрібна підтримка. Допомогти можуть лозівчани. Зайти на сайт Нового каналу та знайти голосування за жінок. Віддати свій голос можна з 6 по 12 березня.

Детальніше розповімо у випуску “Новин” 3 березня. Чекайте на відео.

{youtube}https://www.youtube.com/watch?v=e1kirrr5GTA&feature=youtu.be{/youtube}