У Лозовій хочуть відкрити дитячу поліклініку та доремонтувати ДЮСШ «Юність» за кошти європейського банку +vd

У Лозовій можуть відкрити дитячу поліклініку та закінчити ремонт ДЮСШ «Юність». Понад 100 мільйонів гривень на ці та ще 13 об’єктів місто хоче отримати від Європейського інвестиційного банку. Проектна документація готова вже по 10 об’єктам, 5 – ще доопрацьовується, розповів перший заступник Лозівського міського голови Олександр Жидков.  Коли саме, та які проекти профінансує Європейський інвестбанк буде зрозуміло, коли усі документи будуть готові та пройдуть інвестиційну експертизу. Ще близько 12 мільйонів євро кредиту Лозовій можуть виділити на реконструкцію тепломережі .

У Лозівській міській поліклініці можуть відкрити дитячу консультацію. 8 мільйонів гривень для цього  місто планує отримати від Європейського інвестиційного банку, повідомив перший заступник Лозівського міського голови Олександр Жидков. Проектну документацію для цього вже виготовили.

Крім цього, Лозова планує отримати 17 мільйонів гривень на закінчення ремонту ДЮСШ «Юність». Зараз там тривають роботи по реконструкції басейну. З виділенням коштів на його ремонт місту допомогла область та народний депутат України Анатолій Гіршфельд.

Загалом, Лозова подала заявки на фінансування 15 закладів культури, освіти та медицини на понад 100 мільйонів гривень.

Близько 12 мільйонів євро кредиту від інвестбанку Лозова може отримати на реконструкцію тепломережі. Стара система вже давно потребує оновлення, зазначив заступник директора «Теплоенерго » Сергій Єршов. Він зауважив, кредит у 12 мільйонів євро Лозова віддаватиме протягом 25 років. За перші 5 – програму мають виконати та почати заощаджувати на цьому кошти, які потім направлять на погашення кредиту.  Ніяких додаткових сум лозівчани у платіжках не побачать, зазначив Олександр Жидков. Підприсання кредитного договору керівники міста планують провести протягом кількох тижнів.

________________

Для створення тепла використовуються різні варіанти. Одним з них вважається теплый пол. Дізнатися більше про укладання та інших моментах можна на сайті http://remont-kvartirspb.com. Якість продукції та обслуговування гарантовано.

________________

На правах рекламы

{youtube}https://www.youtube.com/watch?v=i5R9tq0OnhU{/youtube}