Народний депутат Анатолій Гіршфельд приймав жителів Лозівщини +ft +vd

У Лозовій 31 березня народний депутат України Анатолій Гіршфельд особисто приймав лозівчан. За допомогою до обранця звернулося більше 10 чоловік.

 За допомогою до народного депутата Анатолія Гіршфельда звернулася родина працівника ЛКМЗ. Просили надати кошти на лікування 4-річної доньки. Гроші на лікування надасть фонд «Патріоти» засновником якого є обранець. Він також порадив родині наступного разу звертатися до керівництва ковальсько-механічного.  Лозівчани зверталися з проханням відремонтувати під’їзд, встановити лави, та придбати жалюзі.

Просив допомоги також лозівчанин Дмитро Шкуренко. Чоловік близько 5 років не міг оформити земельну ділянку, доки не звернувся до обранця. Торік Анатолій Гіршфельд у Києві добився оформлення документів для Дмитра Шкуренка, однак їх все одно не пропустили у Харкові. Анатолій Гіршфельд  доручив готувати документи у антикорупційну прокуратуру і надалі тримати питання на контролі. Із схожою проблемою звертався правоохоронець Олег Коляда. Чоловік розповів, його батьки вже близько року не можуть оформити документи на пай у Орільській селищній раді. Обранець доручив помічникам підготувати депутатський запит, який зачитають у Верховній Раді. 

 {youtube}https://www.youtube.com/watch?v=R1GkkNWAbzk&feature=youtu.be{/youtube}