У Лозовій частина 9-поверхівки залишилась без води невідомо на скільки +vd

У Лозовій частина багатоповерхівки на 9 мікрорайоні вже 3 дні без води. Жителі будинку говорять, у п’ятницю, 16 червня , у підвалі стався порив. Водяники вимкнули воду і ремонтувати не поспішають, переконані люди.

Розібратися у ситуації приїхали робітники «ЖУКа», водяники та керівництво компанії, яка обслуговує будинок. Комунальники пояснили, не знають коли ввімкнуть воду, бо потрібно капітально замінити труби, а грошей на це немає.

Жителям будинку порадили поспілкуватися зі своїми сусідами-боржниками.  У частині будинку, яку відключили від води, проживає 17 боржників, найбільший борг  – понад  43 тисячі гривень. Змусити злісних неплатників перерахувати гроші неможливо, переконані мешканці будинку. Майже всі боржники агресивно реагують на прохання сплатити хоч якусь суму, переконує актив будинку.  Перекрити борг погодилася лише одна мешканка, вона на певний час від’їжджала, а коли повернулася – сплатила відразу 3 тисячі гривень.  

Зрештою комунальники не змінили своєї позиції: на ремонт водогону потрібні кошти боржників, без цих грошей ремонт затягнеться, тому не відомо, коли саме люди знову будуть з водою. 

{youtube}https://www.youtube.com/watch?v=gjjQ08h6lE0&feature=youtu.be{/youtube}