Про кінотеатр, медицину, алкоголиків і комуналку запитали лозівчани в мера +vd

Не комуналкою єдиною. 3 жовтня мешканці центру Лозової зустрілися з мером Сергієм Степановим і не лише скаржилися: вони ще й дякували

Одразу кілька подяк отримав міський голова Сергій Степанов від мешканців центру Лозової. Люди дякували за його роботу в цілому, за те, що нарешті перекрили в’їзд транспорту на вулицю Жовтневу, за допомогу дитячому танцювальному колективу “Веснянка”.

Однак зауважень було більше. Одразу кілька виступаючих попросили міліцію більше уваги приділяти їхнім дворам: повиганяти з пісочниць алкоголиків і простежити, хто вночі буянить на дитмайданчику за музеєм. Місцевий дільничний одразу почав збирати заяви. А мер попросив людей допомагати стежити за порядком — вчасно повідомляти про порушення.

Лозівчан цікавить порядок й іншого характеру. Один з учасників сходу запитав про долю колишнього кінотеатру. Чоловік поскаржився, що ці розвалини не прикрашають центр міста. Проблема у тому, що колишній кінотеатр — це приватна власність, пояснив мер. Влада давно просить господарів продати комусь цей об’єкт, аби його добудували, але у господарів поки не виходить. Це складний об’єкт, який потребує значних вкладень. Місто пропонує кінотеатр інвесторам усіма можливими шляхами, сказав Сергій Степанов.

Міський голова ще з початку сходу чекав запитання про медицину, і таки отримав його: запитали, чи буде у міській лікарні на мікрорайоні цілодобова аптека. Бо якось вночі, поскаржилася одна з лозівчанок, її чоловік чекав допомоги, поки вона шукала аптеку. Але це питання виявилося практично вирішеним. Керівник лікарні Алла Шолом повідомила: одна з аптек взяла у них в оренду приміщення і обіцяє працювати цілодобово.

Приблизно половина питань, які ставили мешканці, торкалася комунальних проблем. Міський голова здебільшого доручав службам відреагувати на скаргу й усім людям рекомендував створювати ОСББ.

Такі зустрічі з міським головою проводяться по всій Лозовій. Вони триватимуть до кінця жовтня.

Валерія Гецко

 

{youtube}FQf6NU4ci28{/youtube}