Історія з неблагополучним сусідом у Лозовій отримала продовження +vd

Влітку до редакції ТРК “Сігма” звернулась лозівчанка Світлана Куреленко, яка потерпає від сусіда зверху, начебто наркомана. Цей сюжет вийшов у серпні. Допомогти  лозівчанці не могли ані комунальники, ані міліція. У проблемі Світлани Куреленко обіцяв розібратися Лозівський міський голова Сергій Степанов, якщо жінка звернеться до нього. Вона і звернулась. 4 жовтня пані Світлана потрапила на прийом до мера.

Світлана Куреленко у подробицях розповіла меру про свою проблему. Через сусіда вона забула про спокій. Він неодноразово топив її кип’ятком, вирізаючи батареї. Пані Світлана запевняє: у квартирі часто збираються наркомани, вони не дають спати і навіть ріжуть свиней. А  дільничний на дзвінки жінки не відповідає, скаржиться вона.

Прокоментував цю проблему меру директор ЖУКа Сергій Єршов. Він повідомив: комунальники разом з міліціянтами обстежували квартиру сусіда пані Світлани. Проводили бесіду з хлопцем. Міліція наркотиків у нього не знайшла. За словами Сергія Єршова, забрати і зачинити квартиру ЖУК не може навіть за борги. Там прописана малолітня дитина. Директор ЖУКа зауважив, що за таких обставин навіть суд не допоможе.

Мер порекомендував Світлані Куреленко дзвонити не дільничному, а на 102, щоб виклики фіксувалися. Жінка повинна це робити відразу, коли чує щось тривожне зверху. Також Сергій Степанов пообіцяв пані Світлані ще раз розглянути її проблему та особисто поговорити з начальником міліції.

Після того, як Світлана Куреленко вийшла, ситуацію прокоментувала юрист міськради Ірина Гайдар. Вона сказала,  що варто звернутися до суду. Юристка навела приклад трохи схожої ситуації, яка у суді вирішилася позитивно.

Сергій Степанов доручив юристу і ЖУКу докладніше розібратися у проблемі і вивчити можливість звернення до суду.

Ірина Лєшканова

 

{youtube}vOwh9kJyofk{/youtube}