Аплодисменти у залі з ґратами: у лозівському суді відзначили День юриста +vd

8 жовтня працівники Лозівського міськрайсуду відзначили одне з професійних свят — День юриста. Уперше за останні 2 роки колектив святкував з офіційно призначеним керівником.

Головою суду Олександра Ткаченка призначили у вересні. До цього суд півтори роки був без очільника. Офіційне призначення керівника зробило роботу суду простішою, а колектив — дружнішим, говорить пан Ткаченко. У самого ж голови роботи побільшало.

“Додалося дуже багато адміністративних обов’язків, напевно, дуже велика відповідальність у зв’язку з цим покладена на мене, і я це тепер починаю розуміти”, -зазначив Олександр Ткаченко.

Від влади міста і району працівники суду отримують грамоти і премії. А ще — побажання сумлінно служити закону.

“Ви — остання інстанція, яка приймає рішення, де написано “Ім’ям України”. Після вас ніхто не має права трактувати ваше рішення і робити неправильні висновки”, – звертаючись до зібрання, сказав перший заступник Лозівського міського голови Володимир Денисенко.

А заступник голови Лозівської райради побажав працівникам суду міцного здоров’я, сімейного благополуччя і щоб люди сюди приходили, як він сьогодні, – тільки у гості.

Дві служительки закону — Леся Скоробогатова й Ірина Солодовник — отримали подяки від обласного апеляційного і Лозівського міськрайонного суду. І окремо привітали суддю Тимура Каращука — напередодні Дня юриста він відзначив День народження.

Валерія Гецко

 

{youtube}dueXq9kWhaE{/youtube}