У Лозовій підстрелили хлопця з травматичного пістолета +vd

Це сталося 21 жовтня близько 11 ранку поруч з парком Дружба, на очах у купи людей, які прийшли на місцевий картодром на автоперегони.

Двоє молодих людей, 24 і 26 років, зустрілися у провулку Виставковий. Він йде повз картодром до пожежної частини. Напередодні ввечері хлопці начебто посварилися в одному з кафе і зранку вирішили з’ясувати стосунки. Як встановила міліція, їхня розмова із суперечки перетворилася на бійку, а потім почалася стрілянина.

24-річний чоловік дістав пістолет з гумовими кулями і 4 рази вистрелив у суперника. 3 кулі залишили синці на грудях, а четверту з постраждалого діставали вже хірурги Центральної райлікарні — вона пробила живіт хлопця і потрапила у черевну порожнину.

Міліцію викликали медики і свідки. Правоохоронці приїхали швидко, нападник навіть не встиг далеко втекти. Його разом зі старшим товаришем знайшли у парку Перемога. В автомобілях виявили 3 одиниці зброї, серед якої — той самий пістолет. Уся зброя зареєстрована на товариша, він має на неї дозвіл. Слідство ще має розібратися, яким чином травматичний пістолет потрапив до рук нападника і навіщо чоловіки взагалі взяли зброю на зустріч.

Через що посварилися хлопці, у міліції поки не розповідають. Чутки про те, що підозрюваний переслідував постраждалого на автомобілі і навіть стріляв йому навздогін, не підтверджують і не спростовують. За словами помічника начальника міліції Тетяни Носової, повну картину злочину правоохоронці поки встановлюють.

Постраждалий зараз начебто перебуває у реанімації райлікарні, а його кривдник — в ізоляторі тимчасового тримання. Йому вже висунули звинувачення і порушили кримінальну справу з формулюванням “Замах на вбивство”.

Валерія Гецко

 

{youtube}t1zzRddk1Bo{/youtube}