Лозівським вступникам радять виспатися і не вдягати прикраси на ЗНО +vd

ЗНО ТРК Сігма Лозова

У день ЗНО освітяни радять абітурієнтам прийти на пункти тестування заздалегідь і без металевих прикрас. Усіх вступників обіцяють перевіряти металодетектором.

Абітурієнти, які днями складатимуть ЗНО, – більше не школярі, і лозівські освітяни за них вже не відповідають. На нараді у відділі освіти Лозівської міськради 30 травня про це наголосив заступник міського голови Юрій Петренко.

Пан Петренко радить дорослим простежити, аби напередодні ЗНО у дітей були зібрані усі необхідні документи, вони виспалися й нічого не забули взяти.
У Харкові лозівські абітурієнти писатимуть більшість тестів. Щоб в останній момент не виявилося, що тестування проходить в іншому корпусі вишу, освітяни радять уважно ставитися до зазначених у запрошеннях адрес.

У Лозовій місцеві вступники складатимуть лише українську мову та математику. Пунктів тестування тут залишили тільки два — Лозівський професійний ліцей та Лозівську філію автодорожнього технікуму. Сюди приїдуть абітурієнти не лише Лозівщини, а й кількох навколишніх районів.

З вокзалу на пункти тестування приїжджих вступників відвозитимуть маршрутки, пообіцяв представник міськради Сергій Гранкін, – за звичайну плату у 2 гривні. На автобусах будуть спеціальні таблички.

Валерія Гецко

 

{youtube}ph3rwIZCfp0{/youtube}